Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Heidi Viljanen jännitysnäytelmän kautta eduskuntaan

Kuva: Heidi Viljanen jännitysnäytelmän kautta eduskuntaan

Kankaanpään työväentalolla nähtiin sunnuntai-iltana melkoinen jännitysnäytelmä. Heidi Viljanen tukijoukkoineen jännitti illan mittaan etenevää ääntenlaskentaa minuutti minuutilta.

SDP:n kolmas paikka Satakunnassa näytti välillä karkaavan keskustalle ja demareiden sisäinen järjestys vaihteli Viljasen, Ari Reunasen ja Jyrki Levosen välillä. Kun äänistä oli laskettu 99,7 prosenttia, soi puhelin ja piirin puheenjohtaja Harri Lehtonen onnitteli valittua kansanedustajaa.
- Tunnelma oli aivan uskomaton, en meinaa uskoa tätä vieläkään todeksi, kommentoi Viljanen.
Onnitteluja on satanut koko ajan ja syystäkin. Pohjois-Satakunta ei ole demareille helppo alue ja viimeksi alueelta on ollut demarikansanedustaja 1970-luvulla, kun edustajana toimi yhden kauden kankaanpääläinen Pentti Rajala.
- Me satakuntalaiset demariehdokkaat teimme tämän yhdessä, ilman kaikkien panosta kolmas paikka ei olisi ollut mahdollinen. Tulos vetää nöyräksi, on suuri kunnia ja arvostus, että ihmiset ovat antaneet äänensä minulle valinneet minut kansanedustajakseen.
- Uutena edustajana on varmasti paljon opeteltavaa, mutta uskon demariryhmän olevan tukenani kaikessa, ja Krista ja Kristiina täältä Satakunnassa varmasti ottavat minut hyvin siipiensä suojaan, hymyillee Viljanen.
Viljasen kampanja alkoi viime vuoden elokuussa, kun hän antoi omalle yhdistykselleen, Kankaanpään Työväenyhdistykselle, myöntävän vastauksen pyyntöön lähteä ehdolle.
- Puoliso, tyttäreni, isä, äiti ja sisarukset, ystävät, työkaverit, Pohjois-Satakunnan demarit ja puolueosastot, näistä ihmisistä koostui kampanjan ydin ja tuntui upealta, kun vaalien lähestyessä tukea ja yhteydenottoja tuli aina enemmän ja enemmän ympäri Satakuntaa, kertoo Viljanen.
Heidi Viljanen on Kankaanpäässä toisen kauden kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Työssään hän toimii Kankaanpään A-kodin johtajana, jossa toimintaa vetävä VAK ry joutuukin nyt etsimän uuden johtajan ainakin neljäksi vuodeksi ja jos veikata pitää, pidemmäksikin aikaa.

Katri Kujanpää

17.4.2019 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva