Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Satakuntalaiset mukana puolueen kampanjastartissa

Kuva: Satakuntalaiset mukana puolueen kampanjastartissa

SDP avasi vaalikampanjansa viikonloppuna Helsingissä. Paikalle oli saapunut viitisensataa aktiivia ja ehdokasta ympäri Suomen. Myös Satakunnasta mukana oli eduskuntavaaliehdokkaita ja heidän kampanjaväkeään.

- Puolueen vaaliavauksessa oli alusta asti tunnelma, jota on hankala feikata. Siellä tosiaan oli sama suunta. Erityisesti mieleen jäi inspiroivat puheenvuorot ja vaalivideon julkaisu. Oli upeaa nähdä 500 demaria yhdessä salissa, kertoo porilainen Neea Kähkönen.
- Hyvät fiilikset jäi, tämä oli todella positiivinen tapahtuma. Ja puolueen vaalivideo oli loistava ja vaaliohjelma on todella SDP:n näköinen ohjelma. Sen eri kohtiin on helppo yhtyä, ja tätä viestiä on tosi kiva päästä välittämään ihmisille tulevina viikkoina, kertoo Marko Iltanen Eurajoelta.
- Kampanjastartti nostatti omaa vaalifiilistä entistä korkeammalle. Puoluejohdon avauspuheenvuorot loivat heti päivän alkajaisiksi hyvin vahvan ja yhteisöllisen tunnelman. Me kaikki saimme erittäin kattavan ohjelmakokonaisuuden ja uskon, että tämä porukka on valmis tekemään työtä entistä vankemmin niin, että muutos alkaa 14.4.2019. Ei jäänyt epäilyksen häivääkään siitä, ketkä ovat vaalivoittajia. Voittajia olemme me, SDP, kertoo kankaanpääläinen Heidi Viljanen tunnelmistaan.
- Tilaisuuden henki oli hyvä ja kannustava. Oli tärkeää nähdä, että Antti Rinteen sijaiset puoluejohdossa osaavat esittää puolueen sanoman puhuttelevasti. Tilaisuudessa oli mahdollisuus osallistua työpajoihin. Osallistuin valtiotaloutta ja verotusta koskeviin työpajoihin. Näissä sai paljon tietoa. Myöhemmin järjestöt eri elämän aloilta esittelivät toimintaansa. Lääketeollisuuden tilaisuus jäi erityisesti mieleen ja Ville Skinnarin siellä osoittama tuki lääketutkimukselle, kertoo Sinikka Alenius Porista.
- Illallispöydässä satuimme Helsingin vaalipiirin edustajaehdokas tohtori Kekkosen pöytäkumppaneiksi. Vaihdoimme kokemuksia siitä minkälaista kampanjaa Porissa ja Helsingissä käydään. Hauska yhteensattuma oli, että Kekkosen kummitäti Porissa oli ollut aikanaan työtoverini. Verkostoituminen kannattaa aina ja on mukavaa, sanoo Alenius.
- Minulle lauantain avaus oli erittäin merkityksellinen, sillä mielessä pyöri saliin astuessa se, että puheenjohtaja Antti Rinne oli edelleen toipilaana ja varapuheenjohtaja Maarit Feldt-Ranta sairastunut vakavasti. Siitä huolimatta puolueen muu johto joukkueena onnistui kuitenkin loistavasti avaamaan kampanjan ja nostattamaan hengen korkealle kattoon. Itse avaus oli kaikkien huulilla koko päivän, sillä se oli niin henkeä nostattava, kertoo raumalainen Kristiina Salonen.
- Puolue on satsannut nyt monin tavoin ehdokkaan vaalityön tukemiseen, ja niitä oppeja kannattaa käyttää ehdokkaiden hyväkseen. Vaalimainos sai myös kovasti kehuja, ja ihmiset olivat selvästi ylpeitä puolueestaan. Sillä innolla on hyvä lähteä kohti vaaleja, kommentoi Salonen.

Katri Kujanpää

30.1.2019 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva