Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Porin Cumuluksesta hotelli Bepop

Kuva: Porin Cumuluksesta hotelli Bepop

Uudistuva ravintola avaa tammikuun lopussa

Entisen Porin Cumuluksen, nykyisen hotelli Bepopin alakerran ravintolassa on meneillään annosten testaus. Keittiömestari Joona-Jukka Hokkanen loihtii annoksia kuvattavaksi ja henkilökunnan maisteltaviksi. Ravintolassa aloitettiin tällä viikolla perusteellinen remontti, joka uudistaa niin sisustuksen, ruokalista kuin tunnelmankin. Uudistuva ravintola saa nimekseen Tempo ja avajaisia vietetään tammikuun lopussa.
-Tuomme ravintolaan rennon tunnelman, johon on helppo tulla ystävien ja perheen kesken. Tulemme tarjoamaan herkullista ja kohtuuhintaista ruokaa, social dining & bar -konseptilla. Lounastarjontaan emme ole lähdössä mukaan, Porissa on jo sen verran kattava tarjonta, kertoo hotellijohtaja Iiro Ignatius.
Keittiömestari Hokkanen tuo pöytään tuodaan uuden testiannoksen, friteerattuja risottopalloja, arancinejä, yrttimajoneesilla. Tarjoilu suorastaan kannustaa maistelemaan ja tässä onkin yksi ravintolan tulevasta ideasta.
- Listan kaikki annokset voi tilata myös jaettavaksi seurueen kesken. Kaikki voivat tilata erilaisen annoksen eikä silti tarvitse miettiä, voiko toisten lautaselta maistella. Tämän tyylisiä paikkoja Suomessa on muutamia, mutta ei montaa, Ignatius kertoo.
 
Porin Cumulus-hotelli vaihtoi lokakuun alussa omistajaa, kun Scandic-ketju myi omistuksensa raumalaiselle Ignatiuksen perheen Rauman Hovi Oy:lle. Perheyrityksellä on ennestään kaksi hotellia Raumalla, Hotel Kalliohovi ja Hotel Raumanlinna. Yrityksen palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 100 työntekijää ja vuonna 2017 sen liikevaihto oli 7,8 miljoonaa euroa. Hotellikaupan jälkeen liikevaihdon arvioidaan nousevan neljänneksellä.
- Kun kuulin, että tämä hotelli on tulossa myyntiin, tiesin että tähän tilaisuuteen on tartuttava. Pori on paljon muutakin kuin jazz-viikko. Porissa on paljon potentiaalia. Tämä on kehittyvä kaupunki, joka menee eteenpäin, core on kunnossa ja ollaan menossa ylöspäin, sanoo Ignatius.
- On ehkä klisee, mutta olen unelmaduunissani perheyrityksemme seuraavana sukupolvena. Uskomme vahvasti, että isojen ketjujen rinnalta yksityisellä toimijalla on tulevaisuutta. Yksityinen toimija on ketterä ja hotellin ammattitaitoinen henkilökuntamme pääsee nyt loistamaan, Ignatius jatkaa.
 Asiakkaat ovat löytäneet jo uuden hotellin, vaikka asiakkuuksia ei hotelli Bepopille kaupassa siirtynyt.
- Jo näiden muutaman kuukauden jälkeen asiakaspalaute on ollut mahtavaa, vaikka uudistusten kanssa ei ole vielä päästy edes vauhtiin, kertoo Arttu Kuromaa, joka vastaa jatkossa Rauman Hovin brändistä ja viestinnästä.
- Rauman Hovi oli ensimmäisiä työpaikkojani. Sen jälkeen vierähti kymmenkunta vuotta ison hotellikonsernin eri tehtävissä, viimeiset pari vuotta hotelli Kämpissä. Kun Rauman Hovi päätti tehdä tämän laajentumisen, löysimme jälleen toisemme, kertoo Kuromaa.
Hotelli Kämpin nimi tuo mieleen luksuksen. Mitä luksus tarkoittaa hotelli Bepopissa?
- Luksus ei tarkoita kultaa ja kimallusta vaan yksinkertaisimmillaan täydellistä asiakaspalvelua, sitä että me huolehdimme siitä, että asiakkaalla on hyvä olla, summaa Kuromaa.

Katri Kujanpää

5.12.2018 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva