Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Petteri Lahti Porin liikunta- ja nuoriso-yksikön päälliköksi

Kuva: Petteri Lahti Porin liikunta- ja nuoriso-yksikön päälliköksi

Porin sivistyslautakunta valitsi kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikön päällikön virkaan porilaisen Petteri Lahden, 44.

Valinta tapahtui äänin 8 - 5. Kaikkiaan virkaa oli 36 hakijaa. Lahti aloittaa virassaan 1. tammikuuta. Petteri Lahti on aiemmin toiminut pitkään mm. Porin Ässien junioripuolen yhteyspäällikkönä ja Musan Salaman toiminnanjohtajana. Koulutukseltaan Lahti on valtiotieteiden maisteri. Hän on toiminut kuluvan vuoden ajan myös SDP:n valtakunnallisen liikuntapoliittisen työryhmän vetäjänä.

Tulevaa työtään Lahti kuvailee mielenkiintoiseksi ja innostavaksi.
- Olen todella innoissani siitä, että pääsen hyödyntämään osaamistani ja kokemustani kaupunkilaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Porissa on tehty viime aikoina erittäin hyvää työtä sekä kaupunkilaisten osallistamisen että hyvinvointia lisäävän ohjelmatyön parissa. Tämä tarjoaa mainion lähtökohdan uudessa tehtävässä aloittamiselle, Lahti toteaa.
- Tehtävän myötä tulen varmasti oppimaan vielä paljon uutta. Ihan alkuun onkin tärkeää päästä tutustumaan yksikön henkilökuntaan, sillä siellä on paljon arkeen liittyvää osaamista, jatkaa Lahti.

Noin kahdentoista urheiluseuramaailmassa vietetyn vuoden jälkeen Lahden ajatusmaailma on helppo lokeroida tiettyjen lajien parissa tapahtuvaa kilpaurheilua painottavaksi. Näin ei kuitenkaan miehen mukaan ole.
- Ajatteluni on vuosien saatossa jalostunut koko ajan enemmän ja enemmän liikkumista ja sen ennaltaehkäisevää luonnetta korostavaksi. Kaiken ikäisten vähän tai ei lainkaan liikkuvien aktivoiminen on mielestäni yksi tärkeimpiä tavoitteita, kun asiaa tarkastellaan kunnan tai valtion näkökulmasta. Nuorisotyön tärkeyttä ei voi myöskään vähätellä. Porissa on jo menossa hyviä juttuja tähän liittyen, esimerkiksi valtakunnalliseksi laajentunut nuorten harrastepassi on lähtöisin täältä. Näen, että passia syrjäytymistä ehkäisevänä työkaluna on mahdollista kehittää vielä entisestään, Lahti summaa.

31.10.2018 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää EU-vaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva