Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Etäasiointipiste Kokemäelle

Kokemäen kaupungintalolla aloittaa marraskuun alussa uusi etäasiointipiste. Etäasiointipiste aloittaa toimintansa Kelan etäyhteyspalvelulla ja asiointipisteessä saa suoran yhteyden Kelan palveluneuvojaan viitenä päivänä viikossa.

 


- Käytännössä tämä tarkoittaa, että Kelan palveluneuvontaa on jatkossa saatavissa Kokemäen kaupunginvirastolta viitenä päivänä viikossa. Nykyisellään Kelan palvelua saa vain kahtena päivänä viikossa ajanvarauksella, kertoo Kokemäen kaupungin hallintojohtaja Mikko Löfbacka.

Kokemäen etäasiointipiste liittyy Kokemäen kaupungille perustettavaan asiointipisteeseen ja se toimii asiointipisteen yhteydessä. Asiointipiste tulee sijaitsemaan Kokemäen kaupungintalon ala-aulassa ja siinä tulee työskentelemään kaksi henkeä.
- Neuvottelemme myös muiden valtionhallinnon viranomaisten kanssa asiointipisteen palveluiden laajentamiseksi. Asiointipisteeseen keskitetään myös kaupungin omaa asiakaspalvelua, Löfbacka jatkaa.

Etäasiointipiste sijaitsee asiointipisteen yhteydessä erillisessä huoneessa. Äänieristetyssä huoneessa on tietokone, jossa on videoneuvottelun edellyttämät laitteet. Asiointipisteen henkilöstö avaa etäasiointiyhteyden Kelaan, avustaa tarvittaessa ja päättää yhteyden. Etäasiointia voi käyttää ajanvarauksetta klo 9-15 maanantaista-perjantaihin. Asiointipisteen henkilöstö arvioi asiakkaalle parhaan palvelutavan, eli varaa asiakkaalla puhelin- tai käyntiajan Kelan palveluneuvojalle, ohjaa etäasiointipisteeseen tai auttaa esimerkiksi hakemuksen täyttämisessä.
- Kelalla on jo etäasiointipisteitä käytössä muualla Suomessa. Kokemäen etäasiointipiste on Kelan ensimmäinen etäasiointipiste Satakunnassa ja toinen koko Kelan läntisen vakuutuspiirin alueella. Olemme panostaneet valokuituun voimakkaasti. Tällaiset palvelumuodot eivät olisi mahdollisia ilman nopeaa ja luotettavaa verkkoyhteyttä, Löfbacka toteaa.

10.10.2018 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää EU-vaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva