Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Ruokalähettipalvelu Wolt rantautuu Poriin

Kuva: Ruokalähettipalvelu Wolt rantautuu Poriin

Suomalainen, ravintolaruuan ruokalähettipalveluja tarjoava Wolt aloittaa toimintansa Porissa loppuvuoden aikana. Wolt toimii ruoan kotiinkuljetus- ja maksupalveluna ja tekee yhteistyötä paikallisten ravintoloiden kanssa.- Pori on ollut tähtäimessämme jo usean kuukauden ajan. Monet innokkaat porilaiset ovat olleet meihin yhteydessä ja toivoneet palvelun laajentamista kaupunkiin. Porista löytyy myös laaja kattaus mielenkiintoisia ravintoloita, joten odotamme innolla avausta loppuvuoden aikana. Kiinnostuneita ravintoloita on tähän mennessä parisenkymmentä, kertoo Woltin maajohtaja Henrik Pankakoski.


Yksi kiinnostuneista on porilaisen Petras Cafen yrittäjä Petra Onnela, joka pitää Woltin tuloa Poriin tervetulleena piristyksenä alalle.
- Olen aina avoin kaikille uusille ideoille ja mielestäni tämä on hieno mahdollisuus meille alan yrittäjille. Voimme saada Woltin avulla lisää asiakkaita ja sitä kautta tällä on varmasti työllistävä vaikutus alueella, sanoo Onnela.
- Asiakkaille tämä lisää palvelua. Woltin kautta työpaikalle ja illanistujaisiin voi tilata jokaiselle sopivan annoksen, vaikka kaikki eri ravintoloista. Yksittäisellä ravintolalla ei ole mahdollisuuksia annosten kuljetuksiin samalla tavalla kuin nyt Woltin kautta, siksi uskon, että ravintolat saavat tätä kautta myös täysin uusia asiakkaita, sanoo Onnela.

Wolt etsii nyt lähettikumppaneita, jotka toimittavat ruuan tilaajille esimerkiksi kotiin tai työpaikalle.
- Toivomme saavamme aloitukseen mukaan useita kymmeniä lähettikumppaneita. Lähetit ovat Woltin yhteistyökumppaneita eli toisin sanoen itsenäisiä yrittäjiä, joilta ostamme alihankintana kuljetuspalveluita.
- Porin palkkiomalli tulee olemaan läheteille samanlainen kuin muissakin Wolt-kaupungeissa, eli maksamme tietyn summan per kuljetus, jonka lisäksi lähettikumppanit saavat lisäkorvauksen yli 1,5 kilometrin kuljetuksista. Viime viikkoina toteutunut keskikorvaus läheteille Suomessa on ollut 13-14 e/h, kertoo Pankakoski.

Viimeisimpänä Wolt laajensi toimintansa Vaasaan ja yhtiön suunnitelmissa on jatkaa laajentumista Suomessa myös Porin avaamisen jälkeen. Tällä hetkellä Woltin palvelussa on mukana yli 2 000 ravintolaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Unkarissa, Tsekeissä ja Georgiassa.

Katri Kujanpää

10.10.2018 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää EU-vaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva