Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Suunta Suomelle

Kuva: Suunta Suomelle

Äänestys seuraavasta presidentistämme on alkanut! Keskiviikkona on ensimmäiset ennakkoäänet annettu ja pudotettu uurnaan.

Meidän sosialidemokraattien tulee omalta osaltamme pitää huolta siitä, että osoitamme tukemme omalle ehdokkaallemme Tuula Haataiselle.

On mielestäni käsittämätöntä, että sosialidemokraattienkin riveistä jotkut ovat julkisesti ilmoittaneet äänestävänsä Sauli Niinistöä ja että näiden vaalien tulos on jo selvä.

Mietinkin, että mitä ovat ne Niinistön arvot, joita demarina voisin hänen kanssaan jakaa? Vai olenko tullut sumutetuksi ja uskon hänen arvopohjansa olevan jotain muuta kuin kokoomuslainen/oikeistolainen? Kuten tällä hallituskaudella on selväksi käynyt, on istuva presidentti antanut täyden tukensa oikeistohallituksen harjoittamalle politiikalle.


”Eespäin,eespäin….” Tuula Haatainen on rohkeasti ottanut esille ne yhteiskunnalliset ja maailmanlaajuiset ongelmat, jotka horjuttavat tulevaisuudessa maailman rauhaa ja Suomen sisäistä turvallisuutta.

Hän on myös kannanotoissaan esittänyt miten näiltä uhkaavilta kriiseiltä voidaan välttyä, esim. vähentämällä vastakkainasettelua ja inhimillisemmällä, eriarvoisuutta vähentävällä politiikalla.

Eräs presidenttiehdokkaista haluaisi palata 40-50 vuotta taaksepäin ja jotkut ehdokkaista jopa vuosisadan alkuun, aikaan jolloin ihmisarvo ja ihmisoikeus määriteltiin lompakon paksuuden ja syntyperän mukaan. Tuula Haatainen sen sijaan suuntaa katseensa tulevaisuuteen kohti kestävää kehitystä ja oikeudenmukaisempaa maailmaa.

Tuula Haataisella on vahva kokemus yhteiskunnallisten asioiden hoidosta, luottamus on ansaittu. Haatainen on toiminut kansanedustajana 1996-2007 ja uudelleen vuodesta 2015. Haatainen on toiminut opetusministerinä 2003-2005 sekä sosiaali-ja terveysministerinä 2006-2007.Vuoden 2015 alusta Tuula Haatainen on toiminut sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajana.

Tuula on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja valtiotieteiden maisteri, joten osaaminen on kohdallaan. Tuulan vaalislogan ” Sydäntä sanoa ” pitää paikkansa. Välittäminen vaatii tekojakin.Tuulan puheet ja teot avaavat nämäkin asiat: välinpitämättömyys lisää eriarvoisuutta ja jopa syrjäytymistä.

Tuula Haatainen on todennut, että turvallisuus syntyy arkisista asioista , kun lapset ja nuoret pääsevät kouluun, kun ihmisillä on työtä ja katto pään päällä, kun eläkkeellä tulee toimeen ilman että tarvitsee valita ostaako ruokaa vai lääkkeitä.

Tuula Haataisella arvot ovat kohdallaan! Kun kuunteli ajatuksella ja sydämellä hänen loistavaa puhettaan Vuodenvaihteen juhlassa Porissa menneenä lauantaina, niin uskon meidän jokaisen paikalla olleen vakuuttuneen siitä, että juuri tuota sosialidemokraattista arvomaailmaa minäkin kannatan ja siksi näissä vaaleissa minulla ei ole kuin yksi ehdokas: Tuula Haatainen, numero 6.
Meillä on onneksi äänioikeus, joten uurnilla tavataan.

Mirva Heino

SDP:n piirihallituksen jäsen

18.1.2018 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva