Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Minä olen tyytyväinen

Minä olen tyytyväinen, koska valtakunnallisessa nuorisotyön ja -politiikan ohjelmassa yksi kansallisista tavoitteista on, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus vähintään yhteen mieluisaan harrastukseen. Asian voidaan katsoa lähteneen liikkeelle Nuorten Kotkien kannanotosta, jonka ajatuksen puolueemme otti omakseen. Hienoa, että muutkin puolueet ostivat vähitellen asian ainakin jossain määrin.

 

Minä olen tyytyväinen, että puolueemme eturivin naisista kolme oli valmiina presidenttikisaan. Minusta on hienoa, että me saimme valita kolmen pätevän, osaavan ja edustavan ehdokkaan väliltä ja nyt meillä on loistava ehdokas, jonka tukena pvoimme yhdessä seistä ja tehdä hyvää vaalikampanjaa.

Minä olen tyytyväinen puolueemme puheenjohtajaan, joka kääntää negatiivisen puutisen voitoksi. Media uutisoi näyttävästi Facebookin Sosialidemokratia Suomessa -ryhmän sisäisistä ristiriidoista ja karkeasta arvostelusta kohdistuen puheenjohtajaan. Antti Rinne on ottanut tämän jälkeen sivuston aktiiviseen käyttöön. Hän kysyy ryhmässä mielipiteitä, kokemuksia, näkemyksiä ja ehdotuksia säännöllisesti. Näin hän on jäntevöittänyt ryhmän toimintaa ja vähentänyt kritiikkiä. Siitä huolimatta, että ryhmä ei ole puolueen perustama eikä ylläpitämä.

Minä olen tyytyväinen, että puolueeni puolustaa tavallista palkansaajaa. Kilpailukykysopimuksen vuoksi erityisesti julkisen sektorin työntekijät maksoivat kovan hinnan, jotta vältettiin pakkolait. Nyt kun on aika kompensoida näitä uhrauksia, sosialidemokraatit jaksavat muistuttaa, että työstä saatavalla palkalla on tarkoitus elää.

Minä olen tyytyväinen yhteistyöhön, jota Eurajoen sosialidemokraattiset yhdistykset ovat tehneet kuntaliitosta valmisteltaessa ja sen toteutumisen jälkeen. Vaalit käytiin yhdessä rintamassa ja nyt kunnallispolitiikan linjauksia pohjataan yhdessä. Myös jäsenistöä huomioidaan yhdessä. Kaksi toimivaa yhdistystä ovat löytäneet hyvin toisensa ja saavat elinvoimaa toinen toisistaan.
Huonoja asioita on helppo löytää ja nykyaikana niitä korostetaan ehkä liiankin kanssa. Pitäisikö meidän olla vähän useammin tyytyväisiä, tai jopa ylpeitä omista teoistamme, omista toimijoistamme ja omista näkemyksistämme? Muistetaan vanha muskettisoturien voimalause: Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta. Toteutetaan sitä, niin olemme yhdessä vahvoja.
Toiset tarvitsevat enemmän saadakseen yhtä paljon.

Outi Veijonaho

 

26.10.2017 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva