Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Kokoomuksen ja persujen irtaantuminen yllätti Porissa muut ryhmät

Kokoomuksen ja perussuomalaisten valtuustoryhmien irtaantuminen Porin uuden valtuustosopimuksen neuvotteluista loppusuoralla maanantaina yllätti muut ryhmät. Valtuuston enemmistö ilmoitti kuitenkin jatkavansa sosialidemokraattien johdolla käytyjä neuvotteluja hyvässä hengessä.

 

Kokoomuksen ja perussuomalaisten ryhmät ilmoittivat maanantai-iltana, etteivät ne jatka Sdp:n johdolla kesästä asti käytyjä neuvotteluja Porin uudesta valtuustosopimuksesta. Kaksi ryhmää olivat allekirjoittaneet paperi, jota ne nimittävät vaihtoehtoiseksi valtuustosopimukseksi.

Kokoomus on vastustanut alusta asti veronkorotuksen mahdollisuutta valtuustosopimuksessa, mutta vaihtoehtopaperissa sitä ei kuitenkaan suljeta pois. Perussuomalaiset ovat saaneet sopimukseen mukaan tahtonsa rajoittaa humanitaarista maahanmuuttoa.

Sosialidemokraattien, vasemmistoliiton, vihreiden, keskustan, kristillisdemokraattien ja sinisten valtuustoryhmät ilmoittivat maanantai-illalla antamassaan yhteisessä tiedotteessa, että ne jatkavat valtuustosopimuksen neuvotteluja keskenään hyvässä hengessä.

- Kotikaupunkimme Pori vaatii uudenlaisen neuvottelukulttuurin, josta sovimme yhdessä kesällä.  Olemme käyneet Pori-sopimusneuvotteluja uudenlaisella neuvottelutavalla, jossa on haettu ratkaisuja kaikkien ryhmien edustajia avoimesti kuunnellen ja kuullen eikä kenenkään esittämiä näkökulmia ole tyrmätty, tiedotteessa todetaan.

Ryhmät korostavat, ettei tekeillä oleva sopimus ole pelkkä poliittinen julistus vaan todellinen työkalu kaupungin kehittämisessä.

3.10.2017 09:06

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva