Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

”Mahdolliset veronkevennykset vain pieni- ja keskituloisille”

SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen mukaan mahdolliset veronkevennykset on kohdistettava vain pieni- ja keskituloisille.

– Liialliset veronkevennykset vaarantavat tässä tilanteessa hyvinvointivaltion kestävyyden, viestitti Antti Rinne puolueen kesäkokouksessa Kouvolassa.

 

Rinne lähetti terveisiä myös työmarkkinapöytään. Hänen mukaansa Suomen talouden kasvu ja yritysten tilanne on sellainen, että ostovoimaa voidaan veronkevennysten sijaan vahvistaa paremmin palkankorotuksilla. Kyse on julkisen talouden tasapainosta ja hyvinvointivaltion tulevaisuudesta.

Rinne tarttui pitkässä puheenvuorossaan muun muassa myös syntyvyyden alenemiseen. Hän kertoi, että SDP esittää kesäkokouksen yhteydessä joukon konkreettisia keinoja, joilla suomalaiset saadaan uudelleen synnytystalkoisiin.

– Me emme mene kenenkään makuuhuoneeseen tässäkään asiassa, mutta me voimme poistaa ihmisten huolia perheen perustamiseen liittyen.

Lisäksi Rinne puhui muun muassa Turun puukotusiskusta ja ilmastonmuutoksesta.

– Terrorin kasvualustojen kitkemiseen tarvitaan voimakkaita lääkkeitä. Laajasti ymmärretty, päätetty ja toimeenpantu maapallon kestävä kehitys on sellainen. Eriarvoistumiskehityksen pysäyttäminen on sellainen. Rauhan rakentaminen on sellainen.

– Pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien joukossa kulkee pahoissa aikeissa olevia ihmisiä. Verkostoja, jotka haluavat vahingoittaa ja vaarantaa suomalaista elämänmenoa. Terrorin kasvualustat on kitkettävä yksitellen myös Suomessa. Samaan aikaan pitää muistaa tämä: Pakolaiset eivät aiheuta terrorismia. Terrorismi aiheuttaa pakolaisuutta.

24.8.2017 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää kevään eduskuntavaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva