Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Yhdellä lapulla kaksi ääntä

Kuva: Yhdellä lapulla kaksi ääntä

Olen kiertänyt paljon ihmisten parissa. Vaalikentillä on ollut hyvä pöhinä. Suomalaisia on omien asioiden lisäksi puhuttanut Suomen suunta. Nykyisen hallituksen linja ei tunnu saavan ymmärrystä. Suomi ja suomalaiset seisovat nyt tienhaarassa, jossa valittavana on kaksi suuntaa. Tämä sukupolvi päättää, mihin suuntaan kuljemme. Tarvitsemme paljon viisautta ja kaukokatseisuutta. Mahatma Gandhi, yksi aikamme merkittävimmistä henkilöistä, sanoi viisaasti: ”Vauhdilla ei ole merkitystä, jos suunta on väärä.”

SDP ei lupaa kuuta taivaalta, mutta lupaamme paremman vaihtoehdon. Demarin numero äänestyslipussa on nyt vastuullinen päätös. Siksi SDP haluaa muuttaa Suomen suunnan ja siksi SDP on näiden vaalien päävaihtoehto. Kuntavaalit ovat paikallisvaalit – ne voitetaan ja hävitään kunnissa – mutta valtakunnallisella tuloksella on nyt enemmän merkitystä kuin pitkiin aikoihin. Nyt kansalaisilla on mahdollisuus lähettää vahva viesti hallitukselle: ahkerien suomalaisten palkansaajien, pienillä tuloilla sinnittelevien eläkkeensaajien ja lapsiperheiden kyykyttäminen saa loppua. Hallituksen linja ei vie Suomea parempaan suuntaan.


SDP haluaa valita Suomelle tien, joka katsoo pidemmälle tulevaisuuteen. Tässä vaihtoehdossa jokainen suomalainen pidetään mukana ja jokaiselle annetaan mahdollisuus kehittää ja toteuttaa itseään. Tässä vaihtoehdossa ymmärretään, että jokaisen päätöksen keskiössä on oltava ihminen ja inhimillisyys.

Näissä vaaleissa voit antaa yhdellä lapulla kaksi ääntä. Yhden omalle ehdokkaalle - ja toisen Suomen suunnalle. Ääni SDP:n ehdokkaalle omassa kotikunnassa on samalla ääni inhimillisemmälle Suomelle. Näissä vaaleissa ratkaistaan, jatkaako Suomi hallituksen eriarvoistamis- ja leikkauslinjalla vai valitaanko oikeudenmukainen, tasavertainen ja työllistävä yhteiskunta.

Jälleen kerran on ollut hienoa nähdä, miten SDP:n ehdokkaat ja tukiryhmät tekevät vilpittömällä mielellä työtä paremman maailman puolesta. Eri paikkakunnilla jaetaan soppaa ja esitteitä sekä käydään lukemattomia keskusteluja. Parasta kampanjointia on aina puhuminen. Ota vaalit esiin kavereiden, tuttavien ja sukulaisten kanssa. Puhu asiasta työpaikalla, koulussa ja harrastuksissa. Ei tarvitse tuputtaa, pelkkä asian esiin ostaminen voi olla ratkaisevan tärkeää. Nyt on jaksettava tehdä vaalityötä loppuun asti. Jokaisella äänellä on merkitystä.!p Pidetään kaikki mukana ja muutetaan yhdessä Suomen suunta.

Antti Lindtman

SDP:n eduskuntaryhmän pj ja puolueen 1. varapj.

30.3.2017 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva