Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

SDP:n tavoitteena Porin suurimman asema

Kuva: SDP:n tavoitteena Porin suurimman asema

Kuntavaaleissa käydään Porissa mielenkiintoinen kisa sosialidemokraattien ja kokoomuksen välillä suurimman puolueen asemasta. Porin sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Esa J. Wahlmanin mukaan demarit tavoittelevat ykköspaikkaa.

Kuva: Porin sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Esa J. Wahlman ja varapuheenjohtaja Rauli Taimi ovat kokeneet vaaliteltoilla, että demarien politiikka kiinnostaa porilaisia. Tunnelmat ovat luottavaiset.

Suurimpana puolueena sosialidemokraatit aikovat ottaa kaupunginhallituksen puheenjohtajan paikan ja tehdä sosiaalisempaa politiikkaa.

Edellisissä kuntavaaleissa kokoomus ohitti vajaan sadan äänen turvin sosialidemokraatit Porin suurimpana puolueena. Nyt demarit hakevat revanssia ja takaisin suurimmaksi puolueeksi.

- Porin vaalien mielenkiintoisin osuus käydään varmasti sosialidemokraattien, kokoomuksen ja perussuomalaisten välillä. Demareilla on kuitenkin parempi ehdokasasettelu kuin kokoomuksella, ja perussuomalaisten jytkyt on jytkytelty, Wahlman arvioi.

Myös kunnallisjärjestön varapuheenjohtaja Rauli Taimi uskoo, että sosialidemokraateilla on nyt hyvät mahdollisuudesta palata ykköspuolueeksi. Vaaliteltoilla on ollut rohkaiseva ilmapiiri.

- Perussuomalaisten hehkutus työpaikoilla on laantunut. Vaikka he ovat puhuneet olevansa työmiehen puolella, niin todellisuus on ollut kuitenkin toinen. Hallituksessa puolue on osoittanut olevansa oikeistopuolue, sanoo ay-taustainen Taimi.
Rauli Taimi on tyytyväinen siihen, että myös nuoret ovat taas löytämässä sosialidemokraatit, ja puolueen listalla on Porissa mukavasti nuoria ehdokkaita.

Jukka Vilponiemi

Koko juttu 23.3. Uudessa Ajassa

23.3.2017 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva