Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

TUL:n rooli kaiken kansan liikuttajana vahvistuu

Kuva: TUL:n rooli kaiken kansan liikuttajana vahvistuu

Tämän vuoden alussa työnsä Esa J. Wahlmanin seuraajana aloittanut TUL:n Satakunnan piirin uusi toiminnanjohtaja Jarno Blomster uskoo, että Työväen Urheiluliiton rooli koko kansan liikuttajana vahvistuu tulevaisuudessa. Hän lähtee myös tiivistämään TUL:n satakuntalaista verkostoa niin, että vahvat seurat voivat vetää mukanaan myös niitä, joiden toiminta on hiljaisempaa.

TUL:n Satakunnan piiriin kuuluu noin 70 urheiluseuraa, joiden toiminnan taso vaihtelee. Vahvimmilla seuroilla on kilpatason huippu-urheilijoita, ohjaajia, junioreita ja tarjolla runsaasti kuntoliikuntaa. On myös seuroja, joiden toiminta on esimerkiksi ohjaajien puuttuessa nuupahtanut.

- Aion käydä piirin kaikissa seuroissa katsastamassa niiden tilaa. Sillä tavalla voimme yhdessä selvittää, miten toimintaa voidaan kehittää esimerkiksi yhteistyössä muiden kanssa.

Blomster pitää hyvänä esimerkkinä verkostoitumisesta Porin Pyrinnön ja Harjavallan Työväen Urheilijoiden yhteisiä pikaluisteluharjoituksia, joissa hän oli äskettäin mukana.

- Pyrinnön pikaluistelu on nyt hyvässä mallissa, on luistelijoita ja valmentajia, kun taas HTU:n pikaluistelussa on ollut hiljaisempaa sen jälkeen kun Rosendahlin veljekset lopettivat, eikä uutta luistelupolvea ole isommin tullut. Harjavallassa on kuitenkin intoa, ja he käyvät yhteisissä harjoituksissa Porin tekojääradalla.

Lauantaina Porissa vietetään perinteistä TUL:n päivän juhlaa, ja se on Blomsterin mukaan esimerkki aatteellisuudesta, joka TUL:n toimintaan sisältyy. Juhlassa mm. jaetaan ansiomitaleja henkilöille, jotka jaksavat vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen uurastaa seuratoiminnassa.

Lue koko juttu perjantain Uudesta Ajasta tai näköislehdestä. 

10.2.2017 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää EU-vaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva