Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Kokemäelle ei tule toista otto-automaattia

Kuva: Kokemäelle ei tule toista otto-automaattia

Kokemäellä on viime elokuusta lähtien ollut käytössä vain yksi otto-automaatti, ja senkin toiminnassa on ollut erilaisia häiriöitä. Toista automaattia on toivottu takaisin, mutta sitä ei saada, kertoi asiakkuusjohtaja Jyri Marviala Automatia Pankkiautomaatit Oy:stä.

Marvialan mukaan Kokemäelle riittää käyttö- ja nostomäärien perusteella yksi käteisautomaatti, joka aiotaan kylläkin uusia ”niin pian kuin mahdollista”.

– Veikkaan että maaliskuulle se menee.

Automatialle on tullut palautetta siitä, että nykyisen, S-marketin seinässä sijaitsevan käteisautomaatin toiminnassa on ollut häiriöitä. Marvialan mukaan uusi automaatti korjaa tilanteen, mutta koska uusissakin laitteissa voi ilmetä vikoja, vaihtoehtona on käteisen nosto kaupan kassalta.

Pankkiautomaattien määrä on laskussa, koska suomalaiset nostavat käteistä vuosi vuodelta vähemmän. Automaatti katoaa sieltä, missä rahaa nostetaan vähiten.

Kokemäen sosialidemokraattinen valtuustoryhmä jätti joulukuussa aloitteen toisen pankkiautomaatin saamiseksi takaisin. Sd-valtuutetun ja kaupunginhallituksen jäsenen Ari Prinkkalan mukaan toimintahäiriöitä on ollut paljon, ja pahoja tilanteita on ollut erityisesti veronpalautusten nostossa ja kuukausien alussa, kun eläkkeet tulevat.

Prinkkala ihmettelee, miksi samankokoisessa naapurikaupungissa, Harjavallassa, on neljä automaattia. Hän arvelee, että kaksi automaattia olisi myös elinkeinonharjoittajien etu. Jos Kokemäeltä ei saa rahaa, sitä lähdetään nostamaan Harjavaltaan tai Huittisiin – ja tehdään samalla ostokset näillä paikkakunnilla.

Heli Kokko

5.2.2016 08:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää EU-vaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva