Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Uuden Ajan tilaajat saivat käyttöönsä myös digitaalisen näköislehden

Uusi Aika on parantanut verkkopalvelujaan digitaalisella näköislehdellä, joka on nyt toistaiseksi maksutta paperilehden tilaajien käytössä. Näin Uusi Aika haluaa olla mukana median kehityksessä.

 

Maksullinen näköislehti otettiin Uudessa Ajassa käyttöön jo loppukesällä. Uuden Ajan verkkosivujen www.uusiaika-lehti.fi kautta voi ostaa digitaalista näköislehteä joko irtonumerona tai määräaikaisena pidempänä tilausjaksona.

Näköislehti on luettavissa normaalin tietokoneen lisäksi älylaitteilla eli puhelimella ja tabletilla. Näköislehti muuntuu automaattisesti älylaitteen kokoon sopivaksi.

Palvelun tuottaa Uudelle Ajallekin Lehtiluukku, joka tuottaa digitaalisia palveluita useille sanoma-, paikallis- ja aikakauslehdille.
Uutena palveluna tarjoamme Uuden Ajan paperilehden tilaajien käyttöön näköislehden ilman lisämaksua. Etu on lehden tilaajien käytössä toistaiseksi kokeiluna, joka kestää ainakin kuluvan vuoden loppuun saakka. Näin tilaajat voivat lukea lehteään kätevästi myös esimerkiksi matkoilla ollessaan tai vaikkapa mökillä. Edellytyksenä on tietysti verkkoyhteydellä varustettu tietokone tai älylaite sekä oma sähköpostiosoite.

Uusi näköislehti julkaistaan aina paperilehden ilmestymisaamuna.

Näköislehteen pääsee Uuden Ajan verkkosivuilta. Etusivun vasemmassa laidassa löytyy linkki näköislehteen. Päästäkseen lukemaan näköislehteä maksutta paperilehden tilaaja tarvitsee asiakasnumeronsa, jota käytetään näköislehden tilaajatunnuksena. Tunnus syötetään Lehtiluukun palvelussa oikeaan kohtaan. Lukutapahtumaan pääsee seuraamalla ohjeita.

Asiakasnumero löytyy Uuden Ajan edellisestä laskusta. Tarvittaessa tunnusta voi tiedustella myös lehden tilaajapalvelusta.
Myöhemmin Uuden Ajan toimituksen tavoitteena on uudistaa myös muita verkkopalvelujaan.

16.10.2015 08:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää EU-vaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva