Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Rinne ja Urpilainen: SDP:ssä yhteinen tahtotila

SDP:n nykyinen puheenjohtaja Antti Rinne ja hänen edeltäjänsä Jutta Urpilainen vakuuttavat, että SDP:n sisällä vallitsee yhteinen tahtotila ja luottamus.

 

Rinne ja Urpilainen julkaisivat SDP:n verkkosivuilla yhteisen kannanoton, jossa he kertovat asioiden olevan kunnossa. Sen taustalla on Ylen maanantaina julkaisema nauha, jossa Antti Rinne kertoo Riiassa slovakialaiselle virkaveljelleen epäilevänsä, että Urpilainen yrittää paluuta SDP:n puheenjohtajaksi.

Nyt molemmat toteavat, että kyseessä oli väärinkäsitys.

Ohessa Antti Rinteen ja Jutta Urpilaisen yhteinen kannanotto kokonaisuudessaan:

”SDP on kansanliike, jonka voima perustuu yhdessä tekemiseen yhteisten arvojen pohjalta. Jakamaton ihmisarvo on perusarvomme. Se velvoittaa politiikkaan, jossa kaikki ihmiset pidetään mukana, kaikille turvataan yhtäläiset mahdollisuudet menestyä elämässä ja ihmisille annetaan mahdollisuus uuteen alkuun. Moniarvoinen keskustelu on voimavara, jonka pohjalta yhteinen näkemys sitten syntyy.

SDP:n eduskuntaryhmän työn käynnistyessä tämä moniarvoisuus tuli esille. Siihen liittyi kuitenkin väärinkäsitys, joka tuli esille, kun YLE uutisoi eilen yksityisen ministerien välisen keskustelun. Olemme käyneet eilen maanantaina hyvän ja rakentavan keskustelun. Viime viikon järjestäytymiskokoukseen liittynyt väärinymmärrys on nyt selvitetty. Meillä on yhteinen näkemys siitä, että on arvokasta, kun SDP:ssä on erilaisia näkemyksiä ja mielipiteitä. Se on rikkaus.

Edellä sanottu pätee myös meidän välisessä yhteistyössä. Meillä on yhteinen tahtotila SDP:n vahvistamisesta. Luottamus molemmin puolin on kunnossa.

Antti Rinne ja Jutta Urpilainen”

28.4.2015 17:08

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää kevään eduskuntavaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva