Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Kiikarointia

Kuva: Kiikarointia

Jotain yhteistä löytyy Suomen jalkapallomaajoukkueen ja Porin Ässien peleistä. Molemmat joukkueet hallitsevat peliä jopa suvereenisti, mutta lopputuloksena näyttää olevan pisteetön suoritus. Kaiken lisäksi kumpikin joukkue pelaa hyvin, joten pelivälineen laittamisessa sinne pussiin syntyy ero. Vastustaja kun tekee kovalla prosentilla omista vähistä tekopaikoistaan!

Huuhkajien taival EM-lopputurnaukseen on monen mielestä jo tukossa. Ja niin paljon kun itsekin aikoinani paasasin siitä, että Ranskan lopputurnauksessa Huuhkajat ovat varmuudella, niin nyt ei ihan valoisalta näytä. Päävalmentaja Mixu Paatelaisella on ollut aikaa rakentaa joukkuetta juuri tätä karsintaturnausta varten ja hänen käyttämänsä ”joulukuusi-systeemi” pitäisi olla jokaisella pelaajalla takaraivossa. Paatelaisella on ollut sama runko kasassa jo pari vuotta, mutta ei Suomesta löydy sinne kärkeen kuin tuhlaajapoikia. Missä vaiheessa Teemu Pukki alkaa taas pistää palloja maaliin?

Mutta hei, tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että Huuhkajien mahdollisuudet olisivat menetetyt. Nyt tosin näyttää siltä, että Romania lähtee karkumatkalle, kun taas Kreikka on täysin hukassa ja on jo vaihtanut valmentajaakin. Silti jaksan edelleen luottaa siihen, että kun Suomi voittaa seuraavassa pelissään Pohjois-Irlannin vieraissa, niin taas kaikki on auki ihan Ranskan matkaa ajatellen!

Jonkinlainen lapsenusko pitää olla, sillä kaikesta huolimatta Suomi on pelannut karsinnoissa todella hyvää peliä. Mistähän takapihan sankareista nousisi sellainen kaveri, joka pistää pallon verkkoon kun paikka tulee. Tässä mielessä Leo Messi, Christiano Ronaldo ja Zlatan Ibrahimovic ovat omaa luokkaansa. Ja menköön nyt vertailuna Wayne Rooney kaupan päälle!

Jarmo Liuhala

Koko Kiikarointia on luettavissa 21.11. Uudesta Ajasta

21.11.2014 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää EU-vaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva