Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Porissa 60 prosenttia kouluista ja päiväkodeista ilman lämmintä palaa

Noin 60 prosenttia Porin koululaisista ja päiväkotilapsista jaa torstaina ja perjantaina ilman lämmintä ruokaa, kun osa Porin palveluliikelaitoksen ruokahuollon työntekijöistä yhtyy JHL:n lakkoon.

 

Porin 15 koulussa ja niiden iltiskerhoissa sekä 25 päiväkodissa lapsille tarjotaan kaksipäiväisen lakon aikana leipä, levite, ruokajuomat ja salaatti tai hedelmä. Koulut ovat Herralahti, Herttua, Kalaholma, Kyläsaari, Mäntyluoto, Pihlava, Kaarisilta, Toejoki, Vähärauma ja Leppäkorpi, Lattomeri, Tuorsniemi, Väinölä, Uusikoivisto, Cygnaeus ja Psyl.

Päiväkodit, joissa tarjotaan normaali aamupala ja lounaana leipä, levite, ruokajuomat ja hedelmä ovat Enäjärvi, Etanatie, Herralahti, Isosanta, Kiertokatu, Koivula, Liinaharja, Onnenkivi, Lemmikki, Leppäkerttu, Mesikämmen, Pihlajanmarja, Piparminttu, Pohjatuuli, Pääskylinna, Pörriäinen, Untuva, Viikinäinen, Päärnäinen, Riihikatu, Ruosniemi, Unikirri, Uusikoivisto, Uusiniitty ja Väinölä. Näissä pyritään lisäksi tarjoamaan normaali välipala.

Koulut, joissa ruokatarjoilu toimii normaalisti ovat Ahlainen, Enäjärvi, Itä-Porin yhtenäiskoulu, Koivula, Kuninkaanhaka, Käppärä, Länsi-Porin koulu ja lukio, Meri-Porin koulu ja lukio, Porin lyseo, Kallela, Reposaari, Toukari, Noormarkun yhtenäiskoulu, Kankaan koulu, Söörmarkku ja niiden iltikset.

Normaalisti toimivat päiväkodit ovat Ahlainen, Itätulli, Koivukuja, Piilitie, Esikko, Lintukoto, Taikurinhattu, Tuulentupa, Viikari, Söörmarkku sekä Noormarkun ryhmikset.

Ensi maanantaista lähtien ruokahuolto toimii taas normaalisti.

Sivistysjohtaja Jari Leinonen pitää tilannetta valitettava. Hänen mukaansa lasten vanhemmat voivat antaa lapsille mukaan sellaisia eväitä, jotka eivät vaadi kylmäsäilytystä.

Lakon muita vaikutuksia ovat mm. uimahallien, urheilutalon, Karhuhallin ja stadionin pysyminen suljettuina. Ruohokentät ovat käytössä, ja Pesäkarhut pystyvät aloittamaan sarjakautensa perjantaina Porin pesäpallostadionilla.

15.5.2013 15:38

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää kevään eduskuntavaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva