Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Satakunnan sd-piiri kokoaa Porin yhdistykset sovinnon hakuun

Kiistely SDP:n Porin puoluekokousedustajien valinnasta saatettiin päätökseen keskiviikkona, kun Satakunnan Sosialidemokraattien kevätpiirikokous vahvisti Pomarkussa yksimielisesti puoluekokousedustajien valinnan. Samalla piirin puheenjohtaja Harri Lehtonen totesi, että piiri kutsuu porilaiset yhdistykset kesäkuussa sovintoneuvotteluun.

 

Koko piirin puoluekokousedustajien valinnalle voitiin antaa sinetti sen jälkeen kun puoluehallituksen asettama selvitysryhmä oli todennut Mikko Elon väitteet Porin vaalivilpistä turhiksi. Jäsenvaali ja sen ääntenlaskenta oli tapahtunut määräysten mukaisesti.

Piirikokouksessa palattiin vaalivilppikiistaan oikeastaan vain yhdessä puheenvuorossa, kun Länsi-Porin Sosialidemokraattien puheenjohtaja Jukka Forsström paheksui Mikko Elon julkisuudessa esittämää tapaa luokitella valittuja puoluekokousedustajia loukkaavaan sävyyn.

Piirikokouksen avauksessa myös puheenjohtaja Harri Lehtonen koki vilppisyytökset loukkaaviksi. Hän korosti, että sosialidemokraattien on mentävä ensi syksyn kunnallisvaaleihin yhtenä joukkueena, ei toisiaan vastaan taistellen.

- Vastustajat ovat muualla, ei omissa joukoissa, Lehtonen sanoi.

Piirikokouksessa valittiin varsinaisiksi puoluevaltuuston jäsenehdokkaiksi seuraavalle puoluekokouskaudelle Katri Kujanpää Kankaanpäästä, Vesa Kilkku Nakkilasta, Irma Suonpää Raumalta sekä Sonja Myllykoski ja Ari Vahala Porista.

Varaedustajiksi ehdotettiin Voitto Raita-aho Karviasta, Soili Veijonaho Eurajoelta, Heli Tomminen Harjavallasta sekä Johanna Rantanen ja Petteri Lahti Porista.

Lopullisen valinnan tekee puoluekokous toukokuun lopulla.

Jukka Vilponiemi

20.4.2012 08:40

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva