Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Uusi Aika jatkaa viikkolehtenä ensi vuonnakin

Uusi Aika jatkaa ilmestymistään viikkolehtenä vuodenvaihteen jälkeenkin. Tämä varmistui torstaina, kun SDP:n puoluehallitus myönsi lehdelle 50 000 euron suuruisen viestintätuen, ja lehteä julkaisevan Ajan Sana Oy:n johto pääsi lisärahoituksesta sopimukseen myös eräiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Päätöksen lehden jatkamisesta teki Ajan Sanan hallitus.

 

Uuden Ajan tulevaisuus oli vaakalaudalla, kun SDP:n päätti aiemmin tänä vuonna supistaa tai lopettaa kokonaan puolueen maakuntalehdille maksettavaa viestintätukea. Valtaosa puolueen viestintätuesta ohjataan nyt Uutispäivä Demarille.

Torstaina puoluehallitus päätti, että maakuntalehdistä Uusi Aika, Jyväskylässä ilmestyvä Keski-Suomen Viikko sekä Joensuussa ilmestyvä Pohjois-Karjala saavat edelleen tukea.. Muilta maakuntalehdiltä tuki lopetettiin.

Ajan Sana Oy:n va. toimitusjohtajan Reijo Nuikin mukaan puoluehallituksen myöntämä tuki ei vielä sellaisenaan varmistanut lehden jatkoa, vaan lisäksi tarvittiin muuta tukea.

- Tuen menetystä katetaan sosialidemokraattisten yhteiskumppaneiden kanssa tehdyillä sopimuksilla, Nuikki sanoo.
Hänen mukaansa lisäksi etsitään säästökohteita ja muita lisätuloja lehden talouden turvaamiseksi.

Uuden Ajan päätoimittajan Jukka Vilponiemen mukaan nyt tehty ratkaisu on lehden tekijöille sekä satakuntalaiselle demariliikkeelle tärkeää.

- Nyt voimme jatkaa täysipainoisesti Uuden Ajan sisällön kehittämistä niin, että lehti palvelisi mahdollisimman hyvin sosialidemokraattien viestin perillemenoa Satakunnassa. Onhan ensi vuosi jälleen vaalivuosi. Se, että Satakunnassa ilmestyy edelleen myös sosialidemokraattinen lehti, turvaa osaltaan moniarvoista tiedonvälitystä maakunnassa, Vilponiemi sanoo.

Hän kiittelee maakunnan demariväkeä siitä tuesta, jota se on antanut Uuden Ajan jatkoponnisteluille. Lehtiyhtiön johdon lisäksi nyt tehdyn ratkaisun syntyyn on vaikuttanut aktiivisesti porilainen asunto- ja viestintäministeri Krista Kiuru.

Uuden Ajan normaali levikki on nyt noin 5 500 kappaletta, ja lehti ilmestyy perjantaisin.

Heli Kokko

30.9.2011 08:50

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää kevään eduskuntavaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva