Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Kaikkea vastaan - katkerasti

Kuva: Kaikkea vastaan - katkerasti

Posti kantoi toimitukseemme tällä viikolla lehden, jonka nimi ”OSuVa - Osaavan Suomalaisen Vapautus” ei kerro juuri mitään, mutta kertoo samalla paljonkin. Nimestä voi itse asiassa päätellä, että kyseessä hyvin pienen mutta katkeran ryhmän äänenkannattaja samaan tapaan kuin puoluekartalle viime vuosina ilmestyneet pienpuolueet.

Kun lehteä ryhtyy selaamaan, tuo käsitys saa vahvistusta. Lehti on käytännössä yhden miehen, sen kustantajan ja ja vastaavan toimittajan Kauko Parkkisen äänenkannattaja. Sama mies ylläpitää OpenFinland -nettisivustoa, jonka tavoitteena on mm. saada Karjala takaisin.

OSuVa-lehteä voisi pitää myös perussuomalaisten äänenkannattajana, sillä lehdessään Parkkinen ilmoittaa olevansa puolueen kannattaja ja äänestäjä, ja lehden viesti on muutenkin perussuomalaisia kehuva.

Lehden linja näyttää olevan kaikkea vastaan ja katkerasti. Paitsi perussuomalaisia. Ennen kaikkea Parkkinen vastustaa sosialidemokraatteja ja SAK:ta. Hänen tekstiensä mukaan pahimmat viholliset ovat presidentti Tarja Halonen ja ulkoministeri Erkki Tuomioja, mutta myös mm. Jutta Urpilainen, Paavo Lipponen, Ilkka Kantola ja Mikael Jungner kuuluvat pahoihin.

Itse asiassa lähes koko yhteiskunnan yläpää kuuluu Parkkisen vihollisiin. Pahojen listalta löytyvät niin Kataiset, Kiviniemet kuin Donneritkin, samoin työnantajien EK ja puolueista vielä vihreät. Myös media, erityisesti Helsingin Sanomat saa kuulla kunniansa.

Hyviä on oikeastaan vain kolme; Kauko Parkkinen itse, Jussi Halla-aho ja Heikki Urmas, joka on ollut julkisuudessa salaliittoteorioillaan mm. väittäessään, että aikanaan Mauno Koiviston kanssa SDP:n presidenttiehdokkuudesta kilpailleet Väinö Leskinen, Paul Paavela ja Keijo Liinamaa murhattiin.

Lehden artikkeleista suurin osa on sellaisia, joissa Kauko Parkkinen todistelee olleensa oikeassa kirjoissaan, joiden niminä ovat mm. ”Punakoneen alasajo” tai ”Hyvästit muumimaalle”. Niissä hän näkee kaikkialla sosialidemokraattisen salaliiton, jonka alasajoa hän odottaa.

Parkkinen siteeraan Jussi Halla-ahoa, joka on joskus kirjoittanut, että pohjoismaista sosialidemokraattia pahempaa matelijaa ei planeetalla ole.

Itse hän toteaa, että Norjan äskeisen joukkomurhan, Olof Palmen murhan vuonna 1986 ja Norjan entisen pääministerin Gro Harlem Brundtlandin murhayrityksen 2003 ”kasvualustana on ollut se kaikissa kolmessa pohjoismaassa harjoitettu kaksinaamainen politiikka, jossa sosialidemokraatit ovat soittaneet ensiviulua. Näkyvämmin kuin äärioikeistolaiset meillä ovat julkisuudessa hilluneet kiihkovasemmistolaiset kuten Tarja Halonen ja Erkki Tuomioja.”

Pääministeri Jyrki Kataista Parkkinen syyttää uudessa hallituksessa demarien apumieheksi.

”Demareille kysymys on raa'asta valtapolitiikasta, ja epätoivo panee yrittämään kaikkea mahdollista, myös veroporkkanoita, sillä Urpilainen, Ihalainen ja Heinäluoma tietävät, että sellainen erikoistarjous neuvostoaikojen ja demarien sekä SAK:n  asemien palauttamiseksi, jonka Katainen Heinäluoman johdatuksella Säätytalolla teki, ei tule enää koskaan toistumaan. Menossa on siis viimeinen taisto”, Parkkinen kirjoittaa lehdessään.

Jotta Kauko Parkkinen osoittaisi olevansa myös kunnon äärioikeistolaineen ja perussuomalainen, hän tuo esiin myös kammonsa homoja ja värillisiä kohtaan.

Lehdessään hän kirjoittaa, että ”kun on tummahipiäinen, homo ja vihreä, se antaa likimain täydellisen moraalisen koskemattomuuden”. Tällä hän hyökkää vihreiden kansanedustajaa Jani Toivolaa vastaan.

”Hänelle kuten muillekin homoille ja vihreille näyttää olevan epäselvää lakien tarkoitus. Lakien avulla yhteiskunta ohjaa kehitystä suuntaan, joka turvaa sen jatkuvuutta ja kehitystä oikeaan suuntaan. Se on myös avioliittolain tarkoitus. Siksi se suojaa perhettä, johon kuuluvat mies ja vaimo”, Parkkinen kirjoittaa.

Kaikkea sitä painetaan paperille!

Jukka Vilponiemi

23.9.2011 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva