Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Joukkueurheilun huipputapahtumia

Kuva: Joukkueurheilun huipputapahtumia

Joukkueurheilumme suurin saavutus tuli Slovakian jääkiekon MM-kisoista. Suomen Leijonat voittivat historiansa toisen miesten maailmanmestaruuden ja tekivät sen tavalla, josta ei jää jossiteltavaa kuin finaalivastustaja Ruotsille. Finaali päättyi Suomelle 6-1 ja kiekko iskettiin peräti viisi kertaa Viktor Fasthin taakse kolmannessa erässä. Fasth valittiin MM-kisojen parhaaksi pelaajaksi!

Rauman Lukon kasvateista MM-joukkueessa pelasivat Petri Vehanen ja Janne Niskala. Lukko muistaa mestareitaan tänään Rauman jäähallissa. Porin Ässien Jesse Joensuu oli MM-joukkueen pelaaja, vaikka jääaikaa ei tullut. Ässät voisi täysin hyvin omia kasvateikseen myös Jarkko Immosen ja Leo Komarovin, jotka ovat kumpikin saaneet SM-liigadebyyttinsä Porin Ässien paidassa. Pohjatyö huipulle tehtiin siis Porissa!

Siirrytään pienempiin ympyröihin ja satakuntalaiseen kesäpalloiluun, jossa on sattunut ja tapahtunut. Tässä mielessä suurin jytky oli Naisten Liigan NiceFutiksen vierasvoitto HJK:sta loppunumeroin 0-1. Kauden avausvoitto tuli uuden valmentaja Mikko Mannilan alaisuudessa ja maalin viimeisteli Jessica Kannosto. Sunnuntaina kello 16 NiceFutis pelaa Porin stadionilla ja vastustajaksi saapuu Åland United.

Varsin hälyttäviä uutisia kuuluu Ykkösen FC PoPan suunnalta. Päävalmentaja Mika Halmetniemi ei ole saanut kunnollisia työkaluja, joten materiaali on vajaa eikä vahvistuksia taida tulla. Ei silti ennakoida, mutta parin viime kauden tappiot ovat sitä luokkaa, että FC PoPa Oy:n hallinnassa oleva edustusjalkapallo (2007–2011) taitaa saada päätöksensä? Manageri Rami Nieminen on siirtynyt talkoopuolelle ja toinen osakkeenomistaja Teemu Elo jätti johtokunnan jo tammikuussa. Pääomistaja Antti Sumiala (85 prosenttia osakkeista) on nyt puun ja kuoren välissä. Selkeistä suunnitelmista ei tule tietoja, eikä taloudestakaan ole saanut koskaan tietoja, vaan puheet ovat kääntyneet toisaalle! FC PoPan seuraava Ykkösen peli on huomenna Vantaalla ja isäntänä PK-35. Seuraava kotiottelu on 30. toukokuuta (maanantai) ja vastustajaksi tulee FC Lahti.


Jalkapallon Kakkosessa FC Jazz pelaa huomenna BK-46:n vieraana Karjaalla. Musan Salama vierailee maanantaina Ilves-Kissojen vieraana Tampereella. Rauman Pallo-Iirot nousi lohko B:n kärkeen voittamalla keskiviikkona FC Jazzin kotonaan 2-1. P-Iirot pelaa sunnuntaina IF Kraftia vastaan Närpiössä.

Pesäpallon tarkempi katsaus jää myöhempään tilanpuutteen vuoksi. KaMa on aloittanut miesten Superin loistavasti ja pelaa sunnuntaina 22.5. kello 17 kotiottelun Kiteen Palloa vastaan. Ykkösen UP-V kohtaa sunnuntaina Friitalassa kello 17 Haminan Palloilijat. Naisten Superin Pesäkarhut voitti Rauman Lukon jaksoin 1-0 ja jatkaa kärkiryhmässä. Sunnuntaina Pesäkarhut vierailee PesäYsien vieraana Lappeenrannassa. Pesäkarhut sekä Lukko pelaavat Porissa lauantaina 28. toukokuuta kello 17 ja tätä ottelua ennen nähdään, miten käy Ässiltä sekä Lukolta pesäpallo. Kentällä ovat siis SM-liigakiekkoilijat. Asiasta tulee lisätietoa!

Jarmo Liuhala

20.5.2011 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva