Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

”Tästä se nyt sitten alkaa”

- Tästä se nyt sitten alkaa, hihkaisi eduskuntavaaliehdokas Krista Kiurun (sd) vaalipäällikkö Heli Vannemaa vaalikampanjan avajaisiksi Porissa.

 

Kiurun kampanjaan kuuluu vaalikahvila, joka on aluksi avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10–14 Salin-säätiön tiloissa Nortamonkadulla. Huhtikuussa kahvilaa pidetään auki myös arkipäivisin kello 18–20.

– Ei ole ollut helppoa olla kansanedustajana näinä kovina aikoina, Krista Kiuru huokasi kampanjansa aloitustilaisuudessa.

– Krista joka lähti neljä vuotta sitten eduskuntaan on eri kuin nyt. Todellisuus on lyönyt kasvoille.

Kiurun mukaan oppositiossa vaikuttaminen typistyy paljolti siihen, että arvioidaan ja arvostellaan sitä, miten toiset, eli hallituspuolueet, pyrkivät parantamaan maailmaa.

– Se tapa jolla maailmaa on muutettu, on ollut vastenmielinen. Arvovalintoja on tehty, mutta ne eivät ole olleet oikeudenmukaisia, reiluja eivätkä inhimillisiä.

Kiuru kauhisteli sitä, että nykyisen hallituksen aloittaessa ollut kolmen miljardin euron puskuri on onnistuttu hävittämään ja muuttamaan yhdeksän miljardin euron miinukseksi.

– Kokoomus on viime vuosina ollut kolme kertaa hallituksessa, ja joka kerta on tyhjennetty tilit.

Kiurun mukaan viime aikoina hallituspuolueet ovat keskittyneet eduskunnassa lähinnä riitelemään. Hän mainitsi esimerkkinä vaalilain, jossa hallituspuolueiden edustajat ovat vastustaneet omia ehdotuksiaan.

Krista Kiurun vaalilauseena on elämäntapana tulevaisuus. Hän korostaa sitä, että ratkaisuja ei aina tehtäisi joidenkin tai joidenkuiden intressien kautta, vaan tulevaisuuden puolesta.

- Uskomme parempaan vaihtoehtoon ja oikeudenmukaisempaan politiikkaan. Suomi nousee työnteolla, hän kannusti ja lisäsi että sosialidemokraatit on alkuperäinen työn® ja oikeudenmukaisuuden® puolue, vaikka jäljittelijöitä näyttää riittävän.

Heli Kokko

9.3.2011 10:09

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva