Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Vakiossa merkittävä kierros

Toivottavasti uudenvuodenpäivänä pelattava vakiokierros pystytään käymään läpi urheilullisissa merkeissä. Vaikka vakiossa käytetään painotettua arvontaa, niin sattumalle jää silti tilaa. Kyllä joukkueet pelaamalla saavat aikaan melko vaikean rivin, varsinkin kun Englannissa on hurja otteluputki päällä, jos vain sääolot sallivat pelaamisen. Rivistä ei tule helppo, mutta merkittävä pelikierros on jo nyt kevään sarjasijoituksia ajatellen. Kohteet 1-6 ovat Valioliigaa ja kohteet 7-13 Championshipia. Peliaika päättyy la 1.1.2011 kello 16.55.

 

Tottenham-Fulham: paikallisottelu, jossa on aina oma panoksensa. Toki kotijoukkue on jopa selvä suosikki, mutta vieras yllätti jo viikolla. Yones Kaboul huilaa tämän ottelun, mutta kotijoukkue Spursilla on henki päällä 1. Manchester City-Blackpool: eikös sitten vierailija yllättänyt viikolla ja City saa olla jopa varuillaan, vaikka Carlos Tevez nyt onnistuukin usein maalinteossa 1. Sunderland-Blackburn: kotijoukkue on vielä hyvissä asemissa, mutta vieras voi yltää jopa tasapeliin, silti ainakin ensin 1.

Liverpool-Bolton: mikäli haette yllätystä, niin tässä olisi sauma! Toki kotijoukkue on suosikki, mutta Jussi Jääskeläinen on vierasmaalilla vaikea ohitettava. Merkki tulee molemmille, ensin 1. Stoke-Everton: täysin ympäripyöreä kohde, jossa lähdetään tasapelistä ja vaihtomerkki maun mukaan X. West Ham-Wolverhampton: häntäpään tärkeä ottelu, jossa ei tappioon olisi varaa. Avram Grant ei varmuudella jatka tappion jälkeen kotijoukkueen luotsina, siksi voitto tulee 1.

Hull-Leicester: mielestäni Sven-Göran Erikssonin valmentama vierailija on jopa yliarvotettu Svenniksen takia. Nyt tulee takkiin että rutisee 1. Norwich-Queens Park Rangers: vierailija QPR:n kärkipaikka ei ole tullut turhan takia, mutta nyt voi olla jopa tappion vaara. Joka tapauksessa tämä on tasainen ja vaikea kohde, johon tulee vaihtomerkki, alkuun X. Coventry-Ipswich: ei siitä pääse yli eikä ympäri, että kotijoukkue on selkeä suosikki. Silti pistän taas piruuttani vaihtomerkin vieraille, suosikkiseurani nääs 1.

Burnley-Sheffield United: kotijoukkue on noussut kohti jopa karsintasarjan paikkaa. Se on nytkin suosikki. Tosin tässä voisi hieman varoa vieraitakin 1. Nottingham-Barnsley: kotijoukkue pelaa paljon tasapelejä, joten huomioikaa tämä. Jos pelimerkkejä riittää, niin tasapeliä voi ajatella 1. Swansea-Reading: kotijoukkue on yllättävän korkealla, mutta vieras on myös. Tässä lähdetään tasapelistä ja voi jäädä jopa varmaksi X. Bristol City-Cardiff City: kyllä notkahti vieraidenkin selkä viikolla, mutta on yhä kakkosena. Sarjataulukkoa tuijottaen tähän pistetään 2.

Viikon perusriviksi tuli seuraava: 111, 1X1, 1X1, 11X2.

64 sarakkeen järjestelmässä vaihtomerkit kohteeseen 2 (X), kohteeseen 3 (X), kohteeseen 4 (2), kohteeseen 5 (1), kohteeseen 8 (1) ja kohteeseen 9 (2).

Viime kierroksella oli vaihtoehtoineen 9 oikein. Ei silti paljon neljän arvotun kohteen varaan voi pistää, joten todetaan, että keskivertoa oli.

Jarmo Liuhala

31.12.2010 08:34

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva