Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

On se vaan vilkasta

Kuva: On se vaan vilkasta

Pakkassäässä on mieltä lämmittänyt vuosien mittaan tutuksi tulleiden urheiluystävien jouluntoivotukset. Niitä on tullut jopa itsellenikin yllätykseksi kohtuullisen paljon, joten ennen lehden yksipäiväisyyttä sekä selkeää varmuutta tulevasta, säilytetään ainakin nämä muistoina!

Vaikka sitä kuinka lupaisi, että tämän joulunajan vietän ilman jatkuvaa hoosaamista, niin aina käy niin, että jotain pistäisi sittenkin vielä hankkia ja ei muuta kun kulkuun kaupungille.

Pistetään muutama huomio esiin näistä joulun alusviikon tapahtumista. On meinaan ollut porukkaa liikkeellä, ja siellä sitä minäkin olen ollut.

Porissa on useammassakin paikassa liukuportaat, jolla pääsee mukavasti ylempään kerrokseen. Tuntuu olevan kuin tauti, että edelle osuu aina joku ”taunotukeva”, joka satavarmasti jää sitten portaiden yläpäähän ihastelemaan, että nyt ollaan toisessa kerroksessa. Eikä kapeissa portaissa millään pääse hänen ohitseen ja takaa pukkaa lisää tulijoita selkään. Ja pitäähän siinä tukevan seurapiiriuutisetkin vaihtaa, ellei muuten, niin kännykällä tai huutamalla vieraisiin pöytiin!

Siinä joulumieli karisee yllättävän nopeasti, vaikka olisi päättänyt olla hermoilematta. Ihan turhaan tulee vastattua ihmisille jopa tylyn sorttisesti. Niin kuin sillekin myyjälle, joka tarjosi edullisesti sähköhammasharjaa.

Olisi hänelle tietenkin voinut vastata toisinkin, kuin ettei minulla ole sähköhampaita! Hänhän teki vain työtään. Yksi asia kuitenkin tuli esiin. On noilla kauppojen myyjillä sekä kassoilla rautaiset hermot.

Asiakas kun luulee aina olevansa oikeassa, mikä täten julkisesti kumotaan. Sen verran tuli taas hyörinää seurattua. Mitähän Marbellan unelmaäitejäkin taas oli liikkeellä? Meillä ovat loistavat asiakaspalvelijat, joten heille liksaa lisää – ja mieluummin heti.

Lue Jarmo Liuhalan Kiikarointia kokonaisuudessaan viikonvaihteen Uudesta Ajasta.

 

23.12.2010 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva