Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Vakiossa odotellaan kotivoittoja

Kuva: Vakiossa odotellaan kotivoittoja

Tämän viikon vakiokierrosta voisi karkeasti arvioida siten, että jokaisessa kohteessa on kotijoukkue lievä tai iso ennakkosuosikki. Viime kierros (ei täysosumia) näytti kuitenkin kuinka vaikeaa on brittikohteiden veikkaaminen – oli kyseessä sitten kaksi ylintä tasoa tai alemmat tasot. Nyt kohteet 1-5 ovat Valioliigaa ja 6-13 Championshipia. Kierroksella nähdään varmasti tasapelejä sekä vierasvoittoja ennakkoon ykkösvoittoiseksi ajatellulla rivillä, joten merkkejä ei todellakaan kannata säästellä. Peliaika päättyy la 23.10. kello 16.55.

Wigan-Bolton: ottelu on paikallispeli, joten runsas rastitus on tarpeen. Latics on vain lievä suosikki, joten pistetään tasapeli ja vaihtomerkki Jussi Jääskeläiselle X. Sunderland-Aston Villa: Black Catsien kotietu on vahva, mutta Villa pystyy kyllä voittoonkin, mikäli sairastuvalta tulee Agbonlahor peliin. Vaikea kohde tämäkin X. Chelsea-Wolverhampton: mikäli ei kotivoittoa tästä tule, niin ei tule täysosumiakaan 1.

Birmingham-Blackpool: kotietu on vahva. Vierailija on sarjanousija, joka pelannut hyvin jopa vieraissa, mutta nyt taitaa olla liian vaikeaa 1. West Bromwich-Fulham: WBA on hurjassa iskussa (vierasvoitto Arsenalista ja tasapeli kotona ManUa vastaan), joten kun Cottagers on vaisu vieras, niin rohkeasti kotivarma 1. Norwich-Middlesbrough: Boron piti olla jopa nousijasuosikki, mutta alku on ollut heikko. Canaries on nyt kotonaan suosikki ja Boron Gordon Strachan taitaa olla entinen manageri? Kannattaa tämä sauma huomioida 1.

Millwall-Derby: kotietu on New Denillä kova ja vierailija Pässit taitaa jäädä Leijonien kitaan 1. Watford-Scunthorpe: kotijoukkue on pelannut vierasottelunsa loistavasti, kotona on ollut vaikeaa. Silti vaikka vieras Iron on tehnyt jopa pari yllätystä, ehkä ei nyt tee 1. Burnley-Reading: tässä on vaikea kohde, vaikka kotijoukkuetta pelataan paljon. Pistetään alkumerkiksi X.

Hull-Portsmouth: kotietu on kova, mutta Pompey alkaa saada juonesta kiinni. Niinpä tähän pistetään rohkeasti jopa vierasvoitto, meni syteen tai saveen 2. Nottingham-Ipswich: enää ei Tractor Boysia uskalla huolettomasti veikata. Niinpä lähdetään tasapelistä ja katsotaan, riittääkö vielä merkkejä X. Swansea-Leicester City: kotijoukkue elää kotiedullaan. Nytkin se on kova, mutta katsotaan varovasti, joko Svennis Eriksson olisi saanut vieraisiin virtaa. Swans on kotona vaikea voitettava 1. Coventry-Barnsley: tähän tarjotaan kotivarmaa. Perustelu: jos joukkue voittaa Ipswichin vieraissa, niin kyllä kotona kaatuu alakastin Tykes 1.

Viikon perusriviksi tuli seuraava: XX1, 111, 11X, 2X11.

64 sarakkeen järjestelmässä vaihtoehdot kohteeseen 1 (2), kohteeseen 2 (1), kohteeseen 6 (X), kohteeseen 9 (1), kohteeseen 10 (X) ja kohteeseen 11 (2).

Viime kierroksen vihjeillä ei tienattu muuta kuin harmitusta. 5 oikein on hävyttömän vähän, joten oma harkinta on aina se paras peruste kun ihan euroja on jaossa.

Jarmo Liuhala

22.10.2010 08:22

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva