Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Jääkiekon aapiskirja sekaisin

Vaikka jääkiekon SM-liigassa on pelattu vasta viisi kierrosta, niin muutaman joukkueen aapiset ovat vielä etusivulla ja muutama seura on ehtinyt jo kuuluisalle sivulle seitsemän. Tästä esimerkki on, että Porin Ässät johtaa liigaa - neljällä kolmen pisteen voitolla - ja hallitseva Suomen mestari TPS on viimeisenä täysin ilman kolmen pisteen voittoa. Samaan hekumaan voi lisätä sen, että kauden vahvin mestarisuosikki Oulun Kärpät on toiseksi viimeisenä yhdellä kolmen pisteen voitolla. Kai tässä vaiheessa kuuluu povata valmentajapotkuja, totta kai. Kärppien Mikko Haapakoski sekä TPS:n Heikki Leime ovat liipasimella!

 

Ei toki vielä ole nautittu kuin alkupalat, mutta kun sitä ei voi mieltänsä malttaa, koska suuret asiantuntijat ovat ennen kautta veikkauksensa tehneet, eikä sen mukaan kärkikaksikko - edes tässä vaiheessa - pitäisi olla Ässät ykkönen ja Tappara kakkonen. Toki tänään kärkeen voi nousta JYP, joka pelaa viidennen ottelunsa Bluesia vastaan. JYP voitti Isomäessä Ässät ja Hurrikaanit näyttivät mitä tarkoittaa sana betonipuolustus. Ei ihme, että JYPin verkkoon on tehty vasta neljä maalia. Risto Dufvan systeemi on sisäistetty joukkueessa, jossa vilisee vaaroja. On Malmivaara, Louhivaara ja Välivaara. Tosin kuuluisa Talvivaara on Sotkamossa.

Eikä tässä vielä kaikki. Ei jatkuvasti kehua saanut Pekka Virran valmentama KalPakaan ole näyttänyt, miksi joukkueen aapiskirja saa kehuja jopa Petteri Sihvoselta. Rauman Lukko on täysin Rauli Uraman odottamassa tahdissa - kolme voittoa ja kaksi tappiota. Raumalla ollaan jopa tyytyväisiä, paitsi toki se kalvaa hieman, kun Lukko hävisi avauskierroksella juuri Ässille - ja vielä Kivikylässä.
Näin ainakin asian luonnehti - ihan televisiossa - toimitusjohtaja Timo J. Rajala.

No vielä on 55 runkosarjan kierrosta pelaamatta, joten kyllä huippuseurat pääsevät ABC-kirjassa jo seuraaville sivuille!

Jarmo Liuhala

Liuhalan koko Kiikarointia tiistain 28. syyskuuta Uudessa Ajassa. 

 

28.9.2010 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva