Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Kiikarointia: Viikonlopun tähtihetkiä

Porin Ässien kannattajat näkevät suosikkinsa tositoimissa tänään Isomäen jäähallissa kun Poriin saapuu Tampereen Ilves. Nyt voi arvioida Ässien mahdollisuuksia, sillä Juha Pajuojan Ilves on ennakkoon laskettu jopa Ässiä huonommaksi. Nyt nähdään miten ykkösketju Tuomas Santavuori - Aki Uusikartano -Yetman pelaa. Espoossa ketju oli hyvä.

 

Toki porilaisia jalkapallon ystäviä kiinnostaa miten FC PoPa pärjää huomenna Ykkösen vierasottelussaan Oulussa. Vastassa on Miika Juntusen OPS-jp, joka mahdollisen tappion myötä saa sanoa hyvästit suoralle nousulle, mutta myös karsintapaikalle. Luiz Antonio oli jo nelikymppisenä kentällä, mutta en ihmettelisi, vaikka taikalanne itse pukeutuisi sotisopaan!

Miesten Kakkosessa Musan Salamalla olisi pakkovoiton paikka kun Musan Wembleylle saapuu huomenna Lohjan Pallo kello 15 alkavaan otteluun. FC Jazz pelaa sunnuntaina Espoon Pallohonkaa vastaan kello 18.30 ja FC Jazz tarvitsee vielä yhden voiton sarjapaikan varmistamiseen.

Finaalisarja osa II

Porilaisittain erittäin merkittävä naisten Superin toinen finaaliottelu pelataan sunnuntaina Jyväskylässä. Kirittäret pystyivät ensimmäisessä ottelussa viemään Pesäkarhuilta kotiedun, mutta jotenkin on sellainen kutina, että finaalivoitot ovat sunnuntain jälkeen tasan!

Pesäkarhujen pelinjohtajat Sami-Petteri Kivimäki sekä Petri Kaijansinkko ovat kauden mittaan näyttäneet, että he osaavat ottaa esiin tarpeelliset asiat ja tehdä korjauksia. Tähän perustan vahvasti sen, että Jyväskylästä tulee Poriin voitto.
Pesäkarhut pelasivat Porissa ehkä yhden hermostuneimmista otteluistaan ja silti molemmilla jaksoilla tuli ”vain” niukka tappio. Kun kärki Milla Lindström, Emmi Viitala, Kaisa Kärkkäinen pelaavat tutulla tavallaan, niin kyllä Carita Toiviainen sekä Hanna Hirvikoski saattelevat eteenpäin. Viimeistään Heidi Kuusisto iskee sitten kärjen kotiin.

Näin se on nähtävä.

Jarmo Liuhala. Kiikarointia kokonaisuudessaan perjantain Uudessa Ajassa.

10.9.2010 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva