Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Tapahtumantuotannon ammattilaisten seminaari Yliopistokeskuksessa

Tapahtumien tuotannolla on Porissa pitkä historia ja tapahtumat nähdään myös tulevaisuuden vetovoimana. Porin yliopistokeskuksessa järjestetään 20.-22. heinäkuuta neljättä kertaa kesäseminaari Pori Jazz for Professionals, joka on suunnattu luovien alojen ammattilaisille.

 

 Luovan talouden ja tapahtumatuotannon osaaminen on synnyttänyt uusia avauksia myös koulutuksen saralle. Tapahtumatuotannon vuosittaisen seminaarin lisäksi Poin yliopistokeskuksessa on alkanut vuonna 2009 luovan talouden ja johtamisen Creative Business Management- maisteriohjelma.

Kävijämäärältään Suomen suurimman kesäfestivaaalin Pori Jazzin, ja jo paikkansa vakiinnuttaneen Suomi Areenan rinnalle on noussut uusia, suuria yleisömääriä houkuttelevia tapahtumia sekä marginaalisemmille kohderyhmille suunnattuja tapahtumia.

-Ihmiset markustava oman kiinnostuksensa perässä kauaksikin pieniin, fokusoituihin ja tasokkaisiin tapahtumiin. Yleisön tavoittaminen vaatiikin tapahtumatuottajilta hyvää markkinointiosaamista ja monien medioiden haltuunoottoa, tapahtumassa puhuva Outi Raatikainen pohtii

Tapahtumatuotantoa ja elinkeinoelämää ei voi erottaa toisistaan. Seminaarissa pohditaan, miten kulttuuritoimijoiden, tapahtumatuottajien ja yritysten välistä yhteistyötä voitaisiin edelleen kehittää.

- Kulttuuritoimijoiden, tapahtumatuottajien ja yritysten välisen yhteistyön rakentamisessa puuttuu yhä ammattimaisuutta. Tavoitteena tulee olla laaja-alainen yhteistyö, pitkäjänteisyys ja eri tahojen välinen sitoutuminen, Raatikainen sanoo.

 Pori Jazz for Professionals- kesäseminaarin toteuttaa Creative Leadership- hanke, joka on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun ja Aalto-yliopiston taideteollisen korkeakoulun Porissa toimivien yksiköiden yhteishanke. Hanketta rahoittavat satakuntaliitto ja Porin kaupunki.

UA

20.7.2010 14:44

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva