Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Pesäkarhut kohtaa Lapuan

Naisten Superpesiksen kärkijoukkueena oleva Porin Pesäkarhut saa tiistaina vastaansa ensi kertaa tällä kaudella Lapuan Virkiän Porin pesäpallostadionilla. Joukkueet kohtaavat toistamiseen jo torstaina Lapualla ja sen jälkeen monella pelaajalla on edessä pesäpallon vuotuinen arvo-ottelu lauantaina Lännen joukkueessa.

 

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki toteaa, että ottelussa ovat vastakkain kuntopuntarin ykkönen sekä kakkonen.

- Lapuan Virkiä on ottanut 7 voittoa sen jälkeen kun Sirpa Pollari palasi tutulle pelipaikalleen lukkariksi. On selvä, että Lapua on paljolti riippuvainen Pollarin työskentelystä lautasen äärellä, joten hänen pääsemisensä täyteen vauhtiin on tarkoitus estää ja on yksi illan teemoista. Lapuan sisäpeli rakentuu paljolti kolmen kärkipelaajan varaan, joista Paula Salokangas on vaarallinen ja Tiia Pöntinen sitten huippulyöjä. Yritämme estää, ettei Lapua pääse Pollarin lukkaroinnin ansiosta hurmokseen, jolloin se on vaikea voitettava, painottaa Kivimäki.

Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko kiteyttää illan ottelun niin, ettei vastustajalle saa antaa pikkusormea, muuten se vie koko käden.

– Pesäkarhut ja Virkiä ovat pelanneet vuosien saatossa huikeita ja kiihkeitä kamppailuja, joissa panosta ja tunnelmaa on aina riittänyt. Niin tulee olemaan tälläkin kaudella. Lapua on parantanut viimeisten viikkojen aikana peliään todella kovasti ja se eteneekin tällä hetkellä voittoputkessa.

Pesäkarhut on pelannut kerrassaan loistavan kevätkauden. Juhannustauolla joukkue harjoitteli aluksi tiiviisti kolme päivää. Sen jälkeen huilattiin ja ladattiin akkuja muutama päivä ja palattiin yhteisharjoitteluun sunnuntai-iltana. Pesäkarhut ei ole hävinnyt yhtään peliä alkukauden aikana ja joukkueella onkin jopa täysin omissa käsissään nyt runkosarjan voitto, Kaijansinkko huomauttaa.

Jarmo Liuhala

Juttu kokonaisuudessaan tiistain 29. kesäkuuta Uudessa Ajassa.

29.6.2010 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva