Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Se on siinä

Kuva: Se on siinä

Nyt näyttää siltä, että jääkiekon Suomen mestaruus on tänään selvillä Turkuhallissa, jossa TPS pistää finaalisarjan poikki ottamalla putkeen neljännen voittonsa. Neljäs voitto tietäisi Kanada Maljan jäämistä Turkuun, mutta ratkaisevan voiton ottaminen missä tahansa finaalisarjassa on se vaikein ottelu. Ei nyt ihan vielä oteta hunajata, vaikka purkki on kyllä täysin auki.

TPS:n pudotuspeliotteet pistävät jääkiekkofanin paremmin ymmärtämään sen, että Tepsi pudotti Rauman Lukon jatkosta suoraan neljällä voitolla. Se on kuitenkin varmaa, että TPS taitaa tehdä historiaa voittamalla SM-tittelin runkosarjan kuudennelta sijalta ponnistaen. Vaikka kuinka oli HPK:n puolella, niin Jukka Rautakorven suojattien on sitten tehtävä suomalaista liigahistoriaa voittamalla 0-3 ottelutappiotilanteesta seuraavat neljä voittoa putkeen Kai Suikkasen ryhmästä.

Mahdollista, mutta ei todennäköistä.

Oletteko muuten huomanneet, että ennen kauden alkua Jokerit paistatteli päivää esittelemällä täysin kotimaisista pelaajista kootun liigajoukkueensa, mutta Jokerit purjehti karille siinä hommassa jo viime vuoden puolella.

Mutta, mutta, Hämeenlinnan Pallokerho oli runkosarjan viides ja pelaa nyt finaalisarjaa – ja mikä tärkeintä – täysin kotimaisella joukkueella. Tarkoittaa siis sitä, että Kerhoon ei ole päässyt yhtään ulkomaan apua.

Ennen kauden alkua höpistiin ihan tosissaan, että SM-liigan taso on laskenut ja nuoria lupauksia ei ole edes näköpiirissä. No, katseet on siirretty Kajaanin Hokkiin ja sieltä ainakin lupauksia löytyy. Mutta täysin analyytikko Petteri Sihvosen Pelikirjan ulkopuolelta ovat eliittiin jo nousseet JYPin Sami Vatanen, HIFK:n Mikael Granlund, Rauman Lukon Eero Elo ja Oulun Kärppien Joonas Donskoi. Porin Ässistä voisi putkeen lisätä ilman muuta useammankin pelaajan, mutta olkoon lisänä tähtisikermään Jussi Rynnäs.

Lue Jarmo Liuhalan Kiikarointia kokonaisuudessaan Uudesta Ajasta.

 

27.4.2010 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva