Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Vakion joukkueilla tosi kyseessä

Englannin otteluissa alkavat olla ratkaisun hetket, sillä Valioliigassa joukkueilla on enää enintään kolme kierrosta pelaamatta ja Championshipissä monella joukkueella on edessä kauden viimeinen kotipeli, joka tuo motivaatiota ja putoamispeikko vielä uhkana. Valioliigan mestaruus on enää kahden kauppa, mutta kolmannen putoajan haku on käynnissä. Ottelut 1-4 ovat Valioliigaa ja kohteet 5-13 Championshipia. Motivaatio antaa uskomattomasti voimia kotiyleisön edessä. Peliaika päättyy la 24.4. kello 16.55.

 

West Ham-Wigan: molemmille äärettömän tärkeä ottelu, sillä putoaminen kolkuttaa nurkan takana. Hamners on jopa pakkovoiton edessä ja vieraille pistekin tärkeä. Ensin kotivoitto, mutta vaihtoehtona tasapeli olisi hyvä ratkaisu myös 1. Hull-Sunderland: vierasjoukkue säilyy, mutta Tigers on pakkovoiton edessä, eikä säilyminen silti ole varmaa. Motivaatio ratkaisee merkiksi 1. Wolverhampton-Blackburn: myös Wolves on leikkurin alla ja vierailija Rovers säilyy, joten taas on kotijoukkueella selkeä pakkovoiton paikka 1.

Bolton-Portsmouth: myös Jussi Jääskeläisen Trotters tarvitsee pisteitä ja Pompey putoaa varmasti, vaikka pelaakin FA-Cupin finaalissa. Ei Bolton helpolla selviä, mutta voittamalla säilyy varmasti 1. Sheffield United-Swansea: kotietu painaa peliä Bladesille, mutta säilymisestä huolimatta kausi on ollut paha pettymys. Vierasjoukkue Swans on yllätys ja pyrkii pysymään nousukarsintaryhmässä X. Preston-Leicester City: kotijoukkueella ei enää panosta ole, mutta kotiyleisö toki odottaa voittoa. Vierasjoukkue tarvitsisi pisteen/pisteitä nousukarsintasarjan paikan varmistamiseksi 2.

Newcastle-Ipswich: kotijoukkue Magpies nousee takaisin Valioliigaan ja hyvästelee Championshipin kotivoitolla, sillä vierailla ei ole mitään panosta ja ehkä yrittää kauden peräti 20. tasapeliä. Ei onnistune – pikemmin varma 1. Barnsley-Queens Park Rangers: tasapeli varmistaisi molemmille sarjapaikan, vaikka se lie kummallakin varma, joten kotietu suosii Tykesiä 1. Nottingham-Plymouth: kotijoukkue Reds varmistaa nousukarsinnassa kotiedun ja Pilgrims lähtee Ykkösliigaan 1.

Bristol City-Derby: kummallakaan ei enää panosta, joten silloin kotiryhmän motivaation pistää liikkeelle kotiyleisö, joka jopa varmaehdokas 1. Watford-Reading: kotijoukkue Hornets tarvitsee vielä pisteitä, joten siihen pitää uskoa, että motivaatio on kunnossa 1. Middlesbrough-Coventry: ainoastaan Boron näyttöhalut merkitsevät, sillä nousuun ei ole asiaa ja kotiyleisölle pitää Riverside Stadiumilla näyttää, että silti osataan 1. Cardiff City-Sheffield Wednesday: nyt olisi yllätyksen paikka koska kotijoukkue Bluebirds on mukana nousukarsinnassa, mutta vierailijan ainoa sauma edes mahdolliseen säilymiseen on voitto. Kotijoukkue selvä suosikki Owls voi tehdä jättiyllätyksen kun putoamispeikko on jo pelihousuissa asti. Vaihtoehto mukaan, mutta ensin laitetaan 2.

Viikon perusriviksi tuli: 111, 1X2, 111, 1112.

64 sarakkeen järjestelmässä vaihtoehdot kohteen 2 (X), kohteeseen 3 (X), kohteeseen 6 (X), kohteeseen 8 (X), kohteeseen 11 (X) ja kohteeseen 13 (1).

Jarmo Liuhala

23.4.2010 08:11

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää kevään eduskuntavaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva