Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Vakiossa ratkaisevat kierrokset

Tämän viikon vakiokierros vaikuttaa etukäteen erittäin vaikealta sekä haastavalta. Nyt taistellaan tosissaan putoamista vastaan. Myös mestaruus on yhä kolmen kauppa ja europaikkoja jaossa. Championshipin suorat nousijat ovat lähes varmoja, mutta liigakarsintapaikkoja on tarjolla ja myös putoamistaistelu on kiivas. Niinpä kannattaa huomata, että pistekin vieraista on nyt erittäin arvokas. Peliaika päättyy la 3.4. kello 16.55. Motivaatio sekä tunteet pistetään nyt mukaan riville.

 

Sunderland-Tottenham: vierailija Spurs on kiinni Mestarien liigan paikassa. Kotijoukkue Black Cats on kotona Steve Brucen johdolla pelannut hyvin, mutta panoksen mukaan 2. Bolton-Aston Villa: vierailla on yhä eurocupin paikka haarukassa. Jussi Jääskeläisen Trotters taitaa säilyä, mutta kummallekin piste olisi tärkeä X. Portsmouth-Blackburn: Pompeyn putoaminen on varma, mutta Sam ”Purkka” Allardycen Rovers on vieraissa jopa huono. Kotiryhmällä paljon huolia kokoonpanon kanssa, joten jopa tasapeli kasvattaa pottia, mutta myös vieraille merkki X.

Stoke-Hull: kotijoukkue Potters säilyy, mutta vierailla on mahdollisuus vielä säilyä. Se edellyttää Tigersiltä kolmen pisteen voittoa. Kokeillaan sitä ainakin ensin 2. Arsenal-Wolverhampton: kyllä Tykkimiesten taisto mestaruudesta edellyttää kolmen pisteen voittoa 1. Bristol City-Nottingham: vierailija N’ham karsii varmasti noususta, mutta kotijoukkue Robins vaihtoi manageria ja peli alkoi kulkea. City säilyy varmasti ja pelannee paineitta, tosin vaihtoehtoa kannattaa harkita mukaan 1.

Sheffield United-Barnsley: keskikastin ottelu, jossa vierailija on heikossa hapessa. Tämä puoltaa kotivoittoa, mutta myös herkkupala yllätysten hakijoille 1. Queens Park Rangers-Sheffield Wednesday: molemmille joukkueille putoamistaiston kannalta piste olisi äärettömän tärkeä. Luotetaan, että kumpikin ymmärtää tämän ja pistetään varma X. Preston-Watford: vieras tarvitsee enemmän pisteitä, joten yllätysmerkkinä sille voitto, mutta tasapeli mukaan 2.

Ipswich-Reading: jotenkin tuntuu, ettei kotijoukkueen Roy Keane olekaan hyvä valmentaja. Materiaali on kova, mutta ”vain” sarjapaikka tulossa. Vierailla on isku päällä, joten nyt kaikkia tunteita vastaan merkiksi ensin 2. Middlesbrough-Crystal Palace: vierailla ovat kaikki paineet, sillä 10 pisteen vienti pisti sen putoajien kastiin. Koska Boro on turvassa, niin erittäin rohkeasti 2. Coventry-Derby: kotijoukkue erittäin suuri suosikki, mutta Pässit tarvitsevat ainakin pisteen vielä ja nyt olisi sauma X. Peterborough-Newcastle: sarjajumbo kotona ja varma nousija vieraissa. Ellei nyt tule voittoa Magpiesille, niin potti jysähtää nousuun 2.
Viikon perusriviksi tuli seuraava: 2XX, 211, 1X2, 22X2.
64 sarakkeen järjestelmässä pistetään mukaan enemmän niitä ”odotettavia” merkkejä: kohteeseen 2 (2), kohteeseen 3 (2), kohteeseen 4 (1), kohteeseen 9 (X), kohteeseen 10 (X) ja kohteeseen 12 (1).

Jarmo Liuhala

1.4.2010 08:09

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää kevään eduskuntavaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva