Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Runkosarja pakettiin huomenna

Tiistainen kotitappio numeroin 3-5 SaiPalle oli mitä luultavimmin se korsi, joka katkaisi Ässien mahdollisuudet tämän kauden SM-liigan kymmenen parhaan joukkoon.

 

Tiistaina kaikki oli vielä joukkueen omissa käsissä ja kierroksen muutkin ottelut päättyivät Ässille sopivasti. Ainoa virhe tapahtui siinä, etteivät Ässät pystyneet hoitamaan omaa osuuttaan voitokkaasti. Nyt kausi uhkaa päättyä huomisen Ässät-Blues ottelun jälkeen. Mutta oljenkorsi on voinut katketa jo eilen Jyväskylässä?

Eilinen kierros on ollut mielenkiintoinen ja mikäli Blues on kotiottelussaan voittanut Jokerit, niin kymmenen joukkueen ulkopuolelle jää myös huikeasti satsannut Jokerit. Urheilutoimenjohtaja Matti Virmanen sekä seuran omistaja Hjallis Harkimo tuskin ovat tyytyväisiä. Satsaukset eivät ole vastanneet tuloksia. Mikäli Jokerit on Espoossa voittanut Bluesin, niin Porin Isomäen illassa on huomenna vastaavasti Bluesilla huikeat panokset. Jokereilla puolestaan on huomenna kotiottelu runkosarjan voitosta taistelevaa KalPaa vastaan.

Täysin realistisesti asiaa pohtien kympin sakista ovat ulkona jo Ilves, Pelicans sekä Ässät. Tuosta kymmenennestä sijasta taistelevat vielä SaiPa, Blues, Jokerit sekä Kärpät. Ainakin yksi iso ”ruumis” taitaa olla tulossa, sillä eilen Lukkoa vastaan pelannut SaiPa saa huomenna vastaansa kotiotteluun Ilveksen. SaiPan voitto Kisapuistossa varmistaa sen jatkopelit, kävi eilen Raumalla miten tahansa.

KalPa, JYP, Lukko ja HIFK ovat kaikki keränneet runkosarjassa päälle sata pistettä ja tämä kvartetti on myös varmistanut runkosarjan jälkeen kotiedun pudotuspeleissä.

Huomenna pelattavan SM-liigan runkosarjan viimeisen kierroksen ottelut kello 17 alkaen: HPK-Pelicans, Jokerit-KalPa, Kärpät-Lukko, SaiPa-Ilves, Tappara-JYP, TPS-HIFK, Ässät-Blues.

Lauantain kierroksella kovat panokset ovat siis Bluesilla, Kärpillä sekä Jokereilla.

Jarmo Liuhala

19.3.2010 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää kevään eduskuntavaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva