Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Maailman nopein Heikki

Kuva: Maailman nopein Heikki

MTV3 MAX kehitteli tämän formulakauden iskulauseekseen ”Maailman nopein Heikki ” ja jatkoksi kuvattiin vielä mainospätkä, jossa Suomussalmen suuri poika esittää kaiken lisäksi Kullervon kirouksen! Äkkiä muuten se maailman nopein kansa hävisi kartalta ja kun Sakhirin osakilpailua Bahrainista tuli seurattua – vähän kuin uutuuden viehätyksenä – niin vähiin taitavat näiden kisojen seuraamiset jatkossa jäädä. Meikäläiselle on täysin sama tuleeko maaliin ensimmäisenä Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Felipe Massa tai Nico Rosberg.

Formuloiden viehätys hävisi siinä samassa kun Kimi Räikkönen poistui rallipoluille. Nyt Heikki Kovalainen ajaa Lotus-tallissa formuloiden ainoana suomalaiskuskina ja tulokastalli piti Heikille oikein juhlat kun Kovalainen pääsi Bahrainissa ihan maaliin asti. Toki saavutus on sekin, mutta kun Heikki oli kisan viimeinen – viidestoista – ja hävisi voittajalle, Ferrarin Alonsolle kaksi kierrosta, niin voi kai sitä juhlia? Itse juhlistin sitä vaihtamalla ajoissa tv-kanavaa.

Tosin tiedä mitä Lotus-tallista vielä vuoden sisällä syntyy, sillä rahasta ei taida olla pula – aikaa vain oli liian vähän. Tallin omistaa Tony Fernandes, Air Asia-lentoyhtiön omistaja sekä yksi Aasian rikkaimmista miehistä. Rahaa on siis pistää likoon, joten nyt kun Suomussalmen nopein Heikki pääsi omistajan suosioon ajamalla maaliin, niin tässä pitää jo alkaa pelkäämään, että kauden loppua kohti Kovalainen lähestyy entistä enemmän legendaarisen Michael Schumacherin kauden saavutuksia.

Nykyiset formulakisat tuntuvat olevan – mikäli mahdollista – entistä yksitoikkoisempaa seurattavaa. Kauden aikana olisi kiva kuulla kanavan informaatiota kisojen katsojaluvuista.

 

Lue Jarmo Liuhalan kiikarointia kokonaisuudessaan tiistain 16. maaliskuuta Uudesta Ajasta.

16.3.2010 09:02

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva