Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Vakion varmat löytynevät Valioliigasta

Tämän viikon vakiorivillä Valioliigan kohteet (1-3) ovat suhteellisen hyvin hanskassa, mutta tosin viikolla pelatut Mestarien Liigan ottelut haittaavat hieman. Sen sijaan rivillä olevat Championshipin kohteet (4-13) ovat äärettömän hankalia ja niiden avulla voidaan päästä jopa kunnon pottiin käsiksi. Olettamus tästä perustuu täysin siihen tosiasiaan, että juuri Mestaruussarjan joukkueet pelasivat myös viikolla ja olivat mukana FA-Cupissa. Näiden ottelujen tulokset sekä mahdolliset loukkaantumiset saattavat muuttaa voimasuhteita huomattavasti. Peliaika päättyy la 20.2. kello 16.55.

 

Arsenal-Sunderland: Tykkimiehet pelasivat Mestareiden Liigan ottelun keskiviikkona FC Portoa vastaan, mutta vaikka Arsene Wenger peluuttaisi nyt useampia reservimiehiä, niin tasoero on silti selvä 1. West Ham-Hull: Hamnnerseilla on potentiaalia, vaikka sitä ei aina saada esiin. Kotona tämä pitäisi olla kuitenkin kypsää kauraa eli 1. Wolverhampton-Chelsea: tasoero liigan kärkijoukkueen hyväksi on niin suuri, ettei vaihtomerkkiä kannata uhrata 2.

Blackpool-Reading: sarjataulukko ei välttämättä kerro kaikkea, mutta Tangerines jaksaa yllättää yhä Boomfield Roadilla. Joukkue on yhä jopa nousukarsintapaikasta taistelemassa, mutta Royals on kuitenkin erittäin hyvä, joten tasapeli voi olla lähellä 1. Newcastle-Preston: suoraan melko varmasti nouseva Magpies hoitaa homman kotona 1. Derby-Swansea: täysin käsittämättömän hyvin pelannut Walesin Swans saattaa voittaa vieraissakin, mutta Pässeillä on sauma tasapeliin 2.

Crystal Palace-Coventry: kotijoukkueelta lähti talousvaikeuksien takia 10 pistettä, mutta tasainen peli on silti tulossa. Vaikka kotietu painaa, niin uskotaan yllätykseen 2. Cardiff City-Barnsley: kotietu on niin suuri, että vaihtomerkkiä ei taideta tarvita 1. Nottingham-Middlesbrough: ehkä kannattaa varautua ainakin tasapeliin, mutta panos on molemmilla kova. Silti kotiryhmä on lievä suosikki 1.

Sheffield Wednesday-Ipswich: tasainen ottelu, jossa kotijoukkue on suosikki, mutta silti pistetään vaihtomerkki myös omalle suosikille, ensin 1. Scunthorpe-Watford: nyt taitaa pukata yllätystä, sillä kotijoukkue Ironia povattiin suoraksi putoajaksi. Mutta joukkue ei sitä ole huomioinut, toki on silti pakkovoiton edessä. Lähtömerkiksi pistetään tasapeli ja vaihtomerkki maun mukaan X. Queen’s Park Rangers-Doncaster: Ärrille kotivoitto olisi äärettömän tärkeä, vaikka sillä on ollut vaikeita kokoonpanohuolia. Tässäkin pelissä lähtömerkkinä on tasapeli hyvä. Voi olla, ettei vauhtimerkkejä edes tarvitse harkita, mutta silti sellaista voi harkita X. Plymouth-Leicester: molemmat tekevät vähän maaleja, mutta luotetaan, että vieras tekee ainakin yhden ja voittaa 2.

Viikon perusriviksi tuli seuraava: 112, 112, 211, 1XX2.

64 sarakkeen järjestelmässä vaihtoehdot kohteeseen 4 (X), kohteeseen 6 (X), kohteeseen 7 (X), kohteeseen 9 (X), kohteeseen 10 (X) ja kohteeseen 11 (2).

Jarmo Liuhala

19.2.2010 08:45

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää EU-vaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva