Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Porin johtajuuskriisissä otettaneen aikalisä

Porin kaupungin johtajuuskriisiin ja kaupungintalon huonon työilmapiirin selvittelyyn on tulossa aikalisä, joka saattaa kestää ensi syksyyn saakka. Porin kaupunginhallitus kuuli maanantaina kaupungintalon kiisteltyä työilmapiiriä selvitellessään kiistan osapuolia ja antoi selvitystä tekevälle konsultille työrauhan. Tiistaina ovat puolestaan koolla sosialidemokraattinen valtuustoryhmä sekä erillisessä neuvottelussa kaikkien valtuustoryhmien puheenjohtajat.

 

Viime viikolla äärimmilleen kiristyneeseen kaupungin hallintokeskuksen työilmapiiriin ryhdyttiin hakemaan toden teolla ratkaisua maanantaina.

Tämä tapahtui sen jälkeen kun erityisesti kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Krista Kiuru (sd) ja sosialidemokraattisen valtuustoryhmän puheenjohtaja Esa J. Anttila vaativat julkisuudessa, että kaupunginhallituksen ja sen puheenjohtajan Pentti Kilkun (kok) on otettava tiukempi vastuu kiistan ratkaisemiseksi.

Kaupunginhallitus kuuli maanantaisen kokouksensa päätteeksi sekä kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkosta että kaupungintalon johtoryhmän jäseniä, jotka parisen viikkoa sitten jättivät kaupunginhallituksen puheenjohtajistolle Luukkosta arvostelleen kirjelmän. Kuulemistilaisuudessa oli mukana myös Turun työterveyslaitoksen konsultti.

Kaupunginhallitus katsoi, että työilmapiiriselvitys jatkuu konsultin johdolla alkuperäisen aikataulun mukaisesti ensi syksyyn. Samalla kuitenkin kaupungintalon henkilöstön kuulemisia lisätään.

Kh:n ratkaisu merkitsee sitä, että myös kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkosen asemaa koskeva keskustelu yritetään rauhoittaa selvitystyön ajaksi.

Jukka Vilponiemi

Lue lisää tiistain Uudesta Ajasta.

15.2.2010 16:50

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva