Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Ässät kohtaa tänään Ilveksen

Porin Ässät lähtee illan SM-liigaotteluun Tampereen Ilvestä vastaan lähes samalla kokoonpanolla jolla se tiistaina otti tärkeän vierasvoiton Lahdessa Pelicansista.

 

Valmentaja Karri Kivi totesi, että Lahden pelin loppunumerot kuvaavat (Ässät voitti 7-3) lähes täydellisesti ottelun tapahtumia. Ässien voitto oli siis pelillisesti täysin ansaittu ja sama hyvä vire on tarkoitus saada päälle myös illan otteluun, jossa vieraaksi Isomäkeen saapuu Tampereen Ilves.
Kivi arvioi, että Ilves on nyt päässyt yli henkisestä lamastaan ja sen ovat myös viime ottelut osoittaneet, joten Ilves on nyt kuuma joukkue sekä varmasti hankala vastustaja.
Lahden otteluun muutoksena on se, että Sakari Salminen palaa sairauslomansa jälkeen mukaan ja aloittaa neljännessä ketjussa yhdessä Patrik Forsbackan sekä Veli-Matti Savinaisen kanssa. Maalissa aloittaa Jussi Rynnäs.
Vaikka Ässät ei varsinaisesti numeroi kolmea ensimmäistä kentällistään, niin ensimmäisenä kentällisenä jäälle lähtevät Tomas Zaborsky-Matti Kuparinen-Tommi Huhtala, puolustajinaan Ville Uusitalo ja Tapio Sammalkangas.
Toisen kentällisen muodostavat Antti Mäkilä-Severi Sillanpää-Tuomas Huhtanen, puolustajina Tero Määttä ja Kristian Kudroc. Kolmannessa kentällisessä ovat mukana Marko Luomala-Mika Niemi-Marko Kivenmäki, puolustajina Jesse Jyrkkiö ja Troy Milam.
Ässien ulkomaalaisten esityksiin valmentaja Kivi on tyytyväinen.
- Zaborsky parantaa ottelu ottelulta ja hänestä tulee ilman muuta mieleen takavuosien Rob Hisey, jolla sopeutuminen Suomen liigatahtiin vei ainakin 15 ottelua. Mutta sittenhän Hiseyllä lähti kulkemaan ja kausi oli loistava. Milam pelaa joukkueelle ja hänen pelikäyränsä nuoli osoittaa selvästi ylöspäin. Kudroc on jo tuonut ryhmään positiivista energiaa sekä selkeää tasapainoa, joten heistä valmennusjohto on saanut pelaajia, joita se jopa toivoi, painotti Kivi.
Illan ottelu Ässät-Ilves alkaa Isomäen jäähallissa kello 18.30.

Jarmo Liuhala

12.2.2010 09:15

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää EU-vaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva