Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Vakiossa ei ole suursuosikkeja

Viikon vakiorivillä voi muutamaa varmaehdokasta tarjota, mutta alkuviikolla pelatut ottelut näyttivät, että kuntopuntarit heilahtelevat ja uusia pelaajiakin saattaa ryhmiin vielä tulla. Näihin voi syventyä ennen kupongin tekemistä. Silti viikolla tehtiin ainakin maaleja. Kohteet 1-6 ovat Valioliigaa ja kohteet 7-13 Championshipia. Viikolta pitää huomioida Boron ja Cardiffin murskavoitot vieraissa. Peliaika päättyy la 30.1. kello 16.55.

 

Fulham-Aston Villa: voi olla, että Mökkiläisiä rassaa viikon vierastappio Tottenhamille, joten vaikka kotietu on kova, niin hyvä on Villakin. Fulhamin otteluun voi ajatella kaikkia merkkejä, mutta lähtömerkkinä jopa X. Hull-Wolverhampton: panosta on vaikka muille jakaa. Wolves piti Poolin kotonaan nollilla, mutta nyt taistellaan sarjapaikasta. Nyt on kaikkien merkkien peli, jossa odotettavissa on kova taistelu. Oikeastaan Tigers on pakkovoiton paikassa, joten ensin pistetään 1. Liverpool-Bolton: kotietu on toki kova, mutta luotto Rafael Benitezin taitoihin on mennyt. Bolton otti viikolla elintärkeän voiton säilymisen kannalta. Nyt Wanderers hakee takuulla pistettä, vaikka se taitaa jäädä haaveeksi. Toki kokeilla voi tasapeliä, mutta kyllä kotivoitto on lähempänä 1.

West Ham-Blackburn: jotenkin Hamnersin peli alkaa olla uomissaan, joten nyt se saattaa ottaa tärkeän kotivoiton sarjapaikankin kannalta 1. Wigan-Everton: vierailla on parempi joukkue, mutta se ei aina ratkaise. Tässä tasapeli jopa lähellä, mutta vaihtomerkki maun mukaan X. Birmingham-Tottenham: vaikea kohde tämäkin. Toki Spurs on parempi, mutta B’ham on ollut kovassa iskussa 2.
Queens Park Rangers-Scunthorpe: Ärrät pelaavat paljon tasapelejä, mutta nyt taitaa tulla täysi kolmen pisteen potti 1. Preston-Ipswich: tärkeä peli kummallekin. Näyttää muuten siltä, että Tractor Boys parantaa, mutta pelaa silti tasan. Nyt taas kotijoukkue on vaihtanut manageria, joten annetaan periksi sen verran, että lähdetään tasapelistä X. West Bromwich-Sheffield United: WBA on jopa nousijasuosikki, mutta silti ei pisteitä suoraan nousuun saa nyt menettää. Blades on taas paha vastustaja, silti 1.


Cardiff City-Doncaster: Bluebirds tykitti viikolla kuusi maalia Bristol Cityn verkkoon - vieraissa – siinä riittävä näyttö 1. Coventry-Blackpool: kotijoukkue on sarjassa selvästi vastustajaansa alempana, mutta se ei merkitse paljoa. Sky Blues on saanut rytmistä kiinni ja voittaa nyt 1. Watford-Swansea: vierailla on nyt Kosovon Härkä, Shefki Kuqi, rynnimässä ja hän saattaa nyt rynniä voittomaalin 2. Middlesbrough-Bristol City: viikon ottelut ovat kummallakin varmasti takaraivossa, joten suositellaan Boroa jopa varmaksi 1.

Viikon perusriviksi tuli seuraava: X11, 1X2, 1X1, 1121.
64 sarakkeen järjestelmässä vaihtoehdot kohteeseen 1 (2), kohteeseen 3 (X), kohteeseen 5 (2), kohteeseen 8 (2), kohteeseen 9 (X) ja kohteeseen 12 (X).

Jarmo Louhala

29.1.2010 08:33

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää kevään eduskuntavaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva