Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Ulvilan Saarinen ei suunnittele vielä eläkkeelle jäämistä

Kaupunginjohtaja Arto Saarinen ei suunnittele tässä vaiheessa jäämistään eläkkeelle Ulvilan kaupungin peräsimestä. Saarisen mukaan ainoa tieto hänellä itselläänkin on se, että hän jää eläkkeelle viimeistään 1.3.2014. Silloin Saarinen täyttää 68 vuotta.

 

Nyt 63-vuotiaan Saarisen eläköitymisajankohta nousi keskusteluun muutama viikko sitten, kun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sirkka Saari (kok) vaati Saarista organisaatiokiistan yhteydessä ilmoittamaan ajankohdan kaupunginhallitukselle.

Arto Saarinen ilmoitti tuolloin, ettei hän osaa eikä aio sellaista ajankohtaa ilmoittaa tässä vaiheessa. Tämä päätös pitää Saarisen mukaan paikkansa edelleenkin.

Joidenkin tietojen mukaan kaupunginjohtaja olisi tällä viikolla ilmoittanut Ulvilan kaupungin virkamiehistä koostuvalle johtoryhmälle jatkavansa virassaan tämän vaalikauden eli vuoden 2012 loppuun. Arto Saarinen kiisti Uudelle Ajalle tämän tiedon.

- Ilmoitin johtoryhmälle vain sen, että minua on useammalta poliittiselta taholta pyydetty jatkamaan virassani ainakin tämän vaalikauden loppuun. En ole kuitenkaan kertonut, mitä aion tehdä. En tiedä sitä itsekään, hän sanoi.

Arto Saarinen sanoo, että ajankohta riippuu monesta asiasta.

- Jos tilanne kaupunginhallituksessa jatkuu niin eripuraisena ja tulehtuneena kuin se viime aikoina on ollut, niin minulla ei ole mitään tarvetta ilmoittaa suunnitelmistani pitkäksi ajaksi ennakkoon. Se tekisi toimintani kaupunginjohtajana entistä vaikeampaa.
Saarinen huomautti, että hänellä on virastaan kahden kuukauden irtisanomisaika, ja hänen pitää vain toimia sen mukaisesti.
Hän myönsi kuitenkin sen, että jos tilanne kaupunginhallituksessa selkiytyy ja keskusteluyhteydet palautuvat normaaliksi, niin hän saattaa muuttaa mielipidettään.

- Mikäli kaupunginhallituksen työilmapiiri normalisoituu, olen toki valmis siihen, että suunnittelemme yhdessä myös eläköitymistäni, kaupunginjohtaja sanoi.

Jukka Vilponiemi

29.1.2010 08:48

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva