Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Helena Huhtanen jatkaa osastopäällikkönä Ulvilassa

Ulvilassa marraskuussa puhjennut kiista kaupungin talous- ja hallintoyksikön osastopäällikön nimestä sai väliratkaisun, kun kaupunginhallitus päätti, että osastopäällikön paikat ratkaistaan vasta valmisteilla olevan organisaatiouudistuksen yhteydessä. Näin talousjohtaja Helena Huhtanen jatkaa myös osastopäällikkönä, ja kaupnginsihteerin vakanssilla ollut Mikko Polvenlahti siirretään viimein hallintojohtajan virkaan sen jälkeen, kun maanantainen päätös on saanut lainvoiman helmikuussa.

 

Kaupunginhallituksen päätös tosin syntyi äänestyksen jälkeen numeroin 7-4, kun hallituksen jäsenet olivat erimielisiä päätöksen sanamuodosta. Äänestyksen on tulkittu merkitsevän sitä, että pian pari vuotta kestänyt kahnaus Ulvilan osallistumisesta jo kaatuneeseen jokilaakson kuntaliitokseen jatkuu.

Rintamalinjat nimittäin olivat entiset, eli kaupunginhallituksessa enemmistönä oleva kokoomuksen, keskustan ja vasemmistoliiton akseli halusi päätökseen oman puumerkkinsä. Sosialidemokraattien ja vihreiden muodostama vähemmistö taas oli kaupunginjohtaja Arto Saarisen päätösehdotuksen kannalla.

Saarinen esitti, että mahdolliset muutokset osastopäällikkyyksissä ratkaistaan kaupunginviraston organisaatiouudistuksen yhteydessä ottaen huomioon tulevat eläköitymiset.

Äänestyksen jälkeen syntynyt päätös oli saman sisältöinen, mutta kh:n enemmistö halusi täsmentää, että organisaatiouudistuksen valmistelua jatketaan sen jälkeen, kun kaupunginjohtaja Saarinen on ilmoittanut oman eläköitymisensä ajankohdan.
Tosin Saarinen kertoi tiistaina, ettei hän osaa vielä sanoa, koska hän aikoo jäädä eläkkeelle.

Entisen hallintojohtajan Hannu Salosen eläkkeelle siirtymisestä eli viime syksystä asti vt. hallintojohtajana toimineen Mikko Polvenlahden siirtämisestä osastopäälliköksi ei päätöksen yhteydessä puhuttu. Polvenlahden kohdalla päättäjien erimielisyydet ovat koskeneet vain osastopäällikön asemaa. Hänen siirtämisestään halintojohtajaksi on vallinnut koko ajan yksimielisyys.

Jukka Vilponiemi

19.1.2010 12:13

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva