Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Petri Viljanen takaisin Poriin

Kuva: Petri Viljanen takaisin Poriin

Jalkapallon miesten Ykkösessä ensi kaudella pelaava FC PoPa lähtee sarjaan tavoitteena nousu Veikkausliigaan. Porilaiset ovat johdonmukaisesti vahvistaneet joukkuettaan ja viimeisin tulokas on viime kaudet Valkeakosken Hakassa pelannut toppari Petri Viljanen, 22. Viljanen on porilaisen jalkapalloilun kasvatti, mutta ehti jo pelata yli 70 Veikkausliigaottelua Hakassa.

Kuva: Liigakokemusta Hakassa saanut toppari Petri Viljanen siirtyy takaisin tuttuihin maisemiin.

Viljanen kuului myös viime kesänä EM-kisoissa hyvin menestyneeseen Pikkuhuuhkajien pelaajarinkiin. Hänen pelipaikkansa on lähinnä toppari, mutta hän pystyy pelaamaan myös keskikentän alimmaisena pelaajana sekä laitapuolustajan tontilla.
- Viljasen tulo joukkueen rinkiin oli kova vahvistus puolustuspäähän, sillä viime kaudella omiin meni palloja aivan liikaa, koska loukkaantumiset sotkivat kauden mittaan juuri alakertaa. Nyt maalille on hankittu Michal Slawuta ja meillä on kolme kovan tason pelaajaa puolustuksen keskustaan.
- Perusrunko on nyt koossa ja tarkoituksena on hankkia rinkiin vielä 1-3 ulkomaalaista pelaajaa, joita lähden Tapaninpäivänä katsastamaan Brasiliaan. Siellä Rodrigo on jo suorittanut tiettyä esikatselmusta, kertoo FC PoPan pääomistaja Antti Sumiala, joka pelaa itsekin todennäköisesti joukkueen kärjessä.
Viime kauden kärkipelaajista Tom Melarti ei jatka Porissa, mutta Sumialan mukaan joukkueessa on riittävästi tasokkaita hyökkääjiä.
- Poriin palaaminen oli osaltani luonnollinen ratkaisu kun pääsimme seuran kanssa sopimukseen. Haka antoi sitten mahdollisuuden siirtyä vapaasti. Uskon, että nyt minulle tulee isompi rooli ja se on myös ponnahduslautana jopa Euroopan kentille. Nyt kun oma vammautumiskierre on ohi, luotan myös siihen, että pelillistä kehittymistä hyvässä valmennuksessa tapahtuu. Koko joukkueen tavoite on nousu Veikkausliigaan, joten sillä on hyvä lähteä ensi kauteen, painotti Viljanen.
William de Mattialla on vielä FC PoPan kanssa voimassa oleva sopimus, mutta monet liigajoukkueet ovat olleet hänestä kiinnostuneita, joten hän tuskin pelaa FC PoPassa ensi kaudella.
Jarmo Liuhala

22.12.2009 09:15

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää kevään eduskuntavaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva