Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Narukerä hyvistä asemista pohjoisen kiertueelle

Porin Narukerä palaa jääpallon maaottelutauolta ja lähtee pohjoisen kiertueelle hyvistä, sillä neljästä pelaamastaan Bandyliigan ottelusta porilaiset ovat voittaneet kaikki. Viikonvaihteessa on edessä pitkät matkaottelut. Lauantaina Narukerä pelaa Torniossa Palloveikkoja vastaan ja sunnuntaina on paluumatkan varrella sitten ottelu Oulun Palloseuraa vastaan. Tässä onkin kyseessä liigan kärkiottelu.

 

Tornion Pallo-Veikoilla on takanaan viisi ottelua, joista se on voittanut yhden (OPS), pelannut yhden tasan (JPS) ja hävinnyt kolme (Kampparit, Veiterä ja WP35). Tappioista kaksi on tullut vieraskentällä. Joukkue on muuttunut paljon viime vuodesta, jolloin liikkeellä oltiin pelkällä junioriryhmällä. Tänä vuonna jalkeilla on selkeästi vahvempi joukkue, joka on esittänyt hyviä otteita erityisesti kotikentällä. Tästä osoituksena voitto sarjakärki OPS:sta. Alkukauden tehomiehenä on häärinyt Veli-Matti Körkkö (7+2). Harri Hiukka on merkkauttanut mukavat tehot 3+2.

Narukerä puolestaan on pelannut neljä ottelua, jotka joukkue on voittanut kaikki, maaliero on 20-9. Joukkue on tasapainoisempi kuin viime kaudella, lisäksi aivan viime hetkillä joukkueeseen liittynyt Mikko Kaniin on tuonut alakertaan lisää perusvarmuutta. Kaniin on myös ehtinyt Narukerän maalintekijöiden joukkoon. Joukkue on esiintynyt tasaisena ryhmänä, josta on tarvittaessa löytynyt vastuunkantajia ja sytyttäjiä.

Luvassa on vaikea ottelu, sillä ToPV haluaa varmasti jatkaa hyvien kotiotteluidensa sarjaa ja on tietoinen Narukerän alkukauden menestyksestä. Kärsivällisyys ja oma peli ovat ottelussa avainasioita. Avausmaalin merkitys on suuri.

Narukerä lähtee haastajana Oulun kärkiotteluun. Viikonlopun toisessa matkapelissä kaksi alkukauden onnistujaa OPS ja Narukerä mittaavat paremmuutensa. OPS on tehnyt ennen viikonlopun kierrosta ylivoimaisesti eniten maaleja (44) ja pistepörssi onkin miehitetty OPS:n pelaajilla. Aku Pylvänäinen pitää hallussaan piikkipaikkaa tehoin 5+7=12. Heti perässä vaanivat Samuli Koivuniemi 8+3 = 11 ja marraskuun pelaajaksi valittu Tommi Pikkuhookana 5+6 = 11. tehoillaan. Myös Antti Pesonen (7+1 = 8) ja Jarmo Mällinen (5+3 = 8) hätyyttelevät tehotilaston kärkeä. Joukkueen kahden viimeisen ottelun maaliero on kova 26-7.

Narukerän puolustus joutuu liukkaiden OPS:n pelaajien kanssa tiukalle, mikäli joukkue selviytyy OPS:n alun rynnistyksestä ja saa oman pelinsä käyntiin, laittaa se tiukasti kampoihin suosikkina otteluun lähtevälle kotijoukkueelle.
Viime kaudella OPS oli Narukerälle hankala vastustaja ja se vei kaikki kohtaamiset nimiinsä. Sunnuntai näyttää missä mennään tällä kaudella.

- Uskoisin, että pelaajien on helppo syttyä otteluun, pelataanhan tässä selkeä kärkiottelu. Mikäli sää suosii, luvassa on vauhdikas ottelu, toteaa Narukerän päävalmentaja Jouko Visuri.

Jarmo Liuhala

11.12.2009 08:37

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva