Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Kaikki on mahdollista

Kuva: Kaikki on mahdollista

Viimeisten viikkojen kovimmat uutiset urheilun saralta liittyvät kaikki Kuningas Jalkapalloon, jolla on pian edessään arvonalennus prinssin rooliin, eikä kyseeseen tule edes kruununprinssin asema.

Kaikki jalkapalloon kohdistuvat isommat uutiset ovat vielä huonoimmasta mahdollisesta päästä. Noista sotkuista ei selviäisi kastumatta edes pääministeri, vaikka hyvät vaipat omistaa!

Ehkä aloitetaan todella surullisimmasta tapauksesta, jossa viimeistään käy selväksi, että erittäin paha masennus on sairaus sieltä vakavimmasta päästä, vaikka sitä jossain määrin aliarvioidaan jopa tärkeässä ammattikunnassa. Masennus vaatii pitkää hoitoa, eikä paranemisesta ole sittenkään varmuutta.

Pari viikkoa sitten Saksan maajoukkuemaalivahti Robert Enke, 32, ei sittenkään koskaan toipunut pienen tyttärensä kuolemasta, vaikka kaikki rahalliset asiat olivat parhaassa mahdollisessa kunnossa ja perheeseen oli adoptoitu uusi lapsi. Päällisin puolin siis kaikki hyvin, mutta ihmisen sisimpään ei kukaan pääse. Enke päätti päivänsä heittäytymällä kotinsa lähistöllä junan alle ja jäähyväiskirje paljastaa, että kyseessä oli – ehkä jo pitkään – harkittu teko.

Enke oli Hannoverissa pelaavan Mikael Forssellin joukkuetoveri ja kaiken lisäksi pukukopissa he istuivat vielä vierekkäin. Koko Saksan maajoukkue sekä Hannover 96:n Bundesliigajoukkue oli kunnioittamassa Enken muistoa Hannoverin kotistadionilla järjestetyssä muistotilaisuudessa sekä myös stadionin katsomo oli täynnä surijoita.

Kun tällaista tapahtuu silloin kun kaikki vaikuttaa hyvältä, niin ihmismieli ei sitä pysty käsittämään. Sen rinnalla Thierry Henryn käsisyöttö Ranskan MM-kisoihin vieneeseen William Gallasin jatkoaikamaaliin Irlantia vastaan tuntuu vähäpätöiseltä.

Lue lisää Jarmo Liuhalan ajatuksia tiistain Uudesta Ajasta. 

 

 

24.11.2009 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää kevään eduskuntavaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva