Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Winnovalle kursailematon ulkoinen ilme

Kuva: Winnovalle kursailematon ulkoinen ilme

Vuodenvaihteessa aloittava neljän oppilaitoksen muodostama WinNova sai Mainostoimisto SEK PRO Oy:n Porin yksikön käsittelyssä uuden, konstailemattoman ulkoisen ilmeen. Varsinaista logoa siihen ei kuulu, mutta vinoviiva tulee seikkailemaan kaikkialla.

Ilmeen suunnittelijan Jarmo Kovasen mukaan suunnittelun lähtökohtana oli edelläkävijyys, mitä kuvataan vihreällä vinoviivalla, mikä löytyy jo nimen tuplaveen viivoista. Sitä käytetään myös kauttaviivan tavoin.
- Kasvua kuvaava vihreä tunnusväri symbolisoi uudistumista. Se kertoo elävästä oppimisympäristöstä ja viestii jatkuvasta oppimisesta, terveydestä ja nuoruudesta, kuvaa Kovanen.
WinNovan viestintäpäällikkö Diana Bergroth-Lampinen kertoo yksinkertaisella merkillä olevan monia mahdollisuuksia käyttää viestinnässä.
WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz painotti, että ilmeen luomisessa ei haluttu lähteä kruusailemaan, vaan haluttiin kohdistaa päähuomio päätehtävään, kouluttamiseen.

WinNova muodostuu Porin ammattiopiston, Rauman ammattiopiston, Innovan ja Porin Aikuiskoulutuskeskuksen yhdistämisestä.
Kyseessä on merkittävä koulutuksen järjestäjien yhdistyminen, sillä uudella monialaisella koulutuksen järjestäjällä tulee olemaan yli 60 miljoonan euron liikevaihto, 6000 opiskelijaa sekä henkilöstöä 800 ja noin 50 toimintakiinteistöä.
WinNovan tavoitteena on palvella alueen yrityselämää tarjoamalla sen tarpeisiin kohdennettua nuorten ja aikuisten ammatillista koulutusta.
Schultz painottaa uudella ilmeellä lähdettävän markkinoimaan koulutusta WinNovan toiminta-alueelle, mutta myös laajemmin. Pääpainon hän kertoo kuitenkin olevan ammattilaisten kouluttaminen paikallisiin tarpeisiin.
Hän kertoo esimerkiksi terveydenhuollossa olevan tällä hetkellä kovat koulutustarpeet, mutta hän painotti trendejä katsottavan pitkällä tähtäimellä, vähintään kolmen vuoden päähän, jotta pystyttäisi palvelemaan elinkeinoelämää, kun oppilaat valmistuvat.
Ensi kevään suuren urakan hän sanookin olevan siinä, että suunnitellaan ensi syksyn koulutustarjonta.
Rauman Kauppakamarin toimitusjohtaja Jaakko Hirvonsalo kertoo elinkeinoelämän odotusten painottuvan enemmän koulutuksen laatuun, kuin määrään, jotta valmiuksia joustavuuteen voidaan lisätä.

Jouko Veijonaho

 

n WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz painotti, ettei uudella ilmeellä haluttu lähteä kruusailemaan, vaan kiinnittää päätehtävään, kouluttamiseen.

n WinNovan niukkamuotoisella viestintäilmeellä halutaan kuvata kasvua, uudistumista, elävää oppimisympäristöä, jatkuvasta oppimisesta, terveyttä ja nuoruutta.

12.11.2009 09:15

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva