Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

LuKilla kahden pelin viikonvaihe

Luvian Kiekko-82 pelaa viikonvaihteessa tuplakierroksen. Lauantaina Luvian jäähalliin saapuu Espoon Kiekkoseura kello 15 alkavaan otteluun ja sunnuntaina LuKi kohtaa vieraissa kello 15.30 alkavassa ottelussa Järvenpään Haukat. Luvian päävalmentaja Antero Kivelä toteaa, että kyseessä ovat merkittävät ottelut, sillä kumpikin joukkue kuuluu Luvian Kiekon päävastustajiin kun taistellaan pääsystä runkosarjassa neljän parhaan joukkoon.

 

- Viikonvaihteen ottelut ovat sen verran tärkeitä, että niihin kumpaankin lähdetään pelaamaan tiivistetyllä joukkueella, joka käsittää kaksi täyttä hyökkäysketjua sekä puolustuksessa pyöritetään viiden pakin ryhmää, kertoo Kivelä.

EKS Espoosta pelaa lähes samanlaisella pelityylillä kuin Luvia. Sen joukkueen nimekkäin pelaaja on Jessica Kantee, joka on muutaman vuoden ajan hankkinut lajikokemusta Yhdysvalloista. Sen sijaan sunnuntain vastustaja Haukat on kotonaan paha voitettava, sillä nuori joukkue pelaa erittäin liikkuvaa peliä.

Valmennuspuolella Kivelä on saanut paljon vinkkejä Suomen kokeneimmalta ringeten pelaaja Kirsi Pukkilalta, joka toimii myös pelaamisen ohella joukkueen kakkosvalmentajana.

Viikonlopun otteluissa Luvian maalissa pelaavat sekä Kirsti Saarinen että Carita Friman.

Ketjukoostumuksissa Kivelä siirsi Anna-Kaisa Raesolan sekä Pukkilan eri ketjuihin ja edellisessä ottelussa tämä osoittautui toimivaksi ratkaisuksi.

Lauantaina LuKi aloittaa kotiottelunsa Espoota vastaan niin, että ykkösketjussa hyökkäävät Raesola - Saija Lähdekorpi - Riikka Rantanen ja ketjun takana puolustavat Miia Railio sekä puolustajaksi siirretty Anni Tommila.

Kakkoskentällisen muodostavat hyökkääjät Pukkila - Anniina Ahvenjärvi - Miiamari Lammassaari ja tämän ketjun takana puolustavat Kirsi Aarnio sekä Nina Aaltonen. Joukkueen viidentenä puolustajana on Essi Aava.

Näin tiivistettyyn kokoonpanoon oli Kivelän mukaan syytä mennä ottelujen merkityksen takia. Ryhmässä riittää kokemusta ja nuoremmat pelaajat saavat sitten jääaikaa tulevissa otteluissa.

- Toki pitää huomata, että taktisia muutoksia tehdään myös ottelun sisällä ja niissä Pukkilan kokemus lajista on erittäin suuri apu, painottaa Kivelä.

Jarmo Liuhala

23.10.2009 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva