Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Satakunnan demarinuorten piiri yhdistyi Varsinais-Suomeen

Demarinuorten piiriuudistuksen edelläkävijöinä, pilottipiireinä toimineet Varsinais-Suomi ja Satakunta ovat aloittaneet yhteisen taipaleensa.

 

Yhdistymiseen liittyviä asioita on selvitetty ja pohjustettu kummassakin piirissä liiton avustuksella.

Piiriuudistuksen tavoitteena on ollut alueellisen toiminnan tukeminen ja päällekkäisten töiden vähentäminen. Organisaatiorakennetta muuttamalla pyritään saavuttamaan koko Suomen alueelle paremmat edellytykset toiminnan ja aktiivisuuden kehittymiselle.
Tulevaisuuteen katsotaan positiivisin ja avoimin mielin.

– Haluamme rakentaa toimivaa ja innostavaa nuorisopoliittista toimintaa, ja uudella piirillä on siihen vahvat mahdollisuudet, uskoo puheenjohtaja Juuso Alatalo.

– Yhteiset kokoukset ovat osoittaneet, että ideoita syntyy ja suunnitelmia tehdään. Olemme asettaneet tavoitteita ja lähteneet luomaan näkyvyyttä ja toimintaa koko uutta piiriä ajatellen. Toivomme saavamme tavoitteet näkyvyyden osalta toteutetuksi syksyn aikana, Alatalo jatkaa.

Satakuntalaisten näkökulmasta toiveena on, että yhdistymisen kautta Satakunnassa olisi vuosittain pari isompaa kokousta ja tapahtumaa, mitä kautta näkyvyys paranisi ja toimintaan saataisiin enemmän poliittista sisältöä.

Uuden piirin puheenjohtajana toimii yleiskokouksen päätöksen mukaisesti mynämäkeläinen Juuso Alatalo, joka on kolme vuotta toiminut Varsinais-Suomen demarinuorten puheenjohtajana. Varapuheenjohtajana toimii turkulainen Vilja Siitonen.
Piirihallituksen jäsenistöön kuuluvat Kaisa Palohonka, Tino Aalto, Niko Korte, Daniel Telen, Essi Virtanen, Aki Pelkonen ja Mari Mantere varsinaisina jäseninä sekä Anni Kulmala, Ilkka Hamunen, Melina Laukka ja Jari Virtanen varajäseninä.

UA

22.9.2009 08:13

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva