Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Vakiossa MM-karsintojen kierros

Tämän viikon vakiokierroksella muutamalla maalla on kova panos, mutta löytyy myös niitä otteluja, joissa on lohkovoitto ja pääsy edes lohkon kakkoseksi jo pitkälti ratkaistu. Mutta toki se niin kutsutusti parempi maa haluaa varmistaa viimeistään tässä vaiheessa paikkansa. Niinpä kupongilla mukana olevalla Suomella on kahdessa seuraavassa vierasottelussa heikohkot maat vastassa ja vielä pieni korsi MM-kisoihin. Kannattaa katsoa muittenkin lohkojen tilanteet ja tehdä niistä omat johtopäätökset. Kohde 2 on harjoitusmaaottelu. Peliaika päättyy la 5.9. kello 17.55.

 

Azerbaidzhan-Suomi: tässä on Suomen pakkovoiton paikka, vaikka ei edes se taida riittää 2. Englanti-Slovenia: harjoitusmaaottelu, jossa britit ovat ehdottomia suosikkeja 1. Tanska-Portugali: Tanska johtaa lohkoaan, mutta Portugalin on voitettava, mikäli se haluaa kisoihin. Siksi rohkeasti, vaihtoehdon kautta, ensin tulee 2.

Unkari-Ruotsi: nyt on myös Sveamamma suurissa vaikeuksissa. Edes tasapeli ei vieraissa riitä kisoihin. Hannuhanhet ovat kuitenkin ennenkin selviytyneet liki mahdottomasta paikasta, joten karvain mielin 2. Georgia-Italia: eipä taida kannattaa uhrata edes vaihtomerkkiä 2. Sveitsi-Kreikka: lohkon kärkiottelu, jossa tasapeli sopii kummallekin erittäin hyvin. Kotietu on huomioitava myös X.

Puola-Pohjois-Irlanti: Puolan on pakko voittaa kotona lohkokakkonen ja tilanne muuttuu voitolla jopa radikaalisti 1. Slovakia-Tshekki: jostain syystä tshekeillä on huonosti pullat uunissa. Slovakia jopa johtaa lohkoa ja voittamalla varmistaa kisapaikan 1. Kypros-Irlanti: Irlanti on vierasvoitolla lähellä lohkon kakkospaikkaa. Siksi sille pitää satsata 2.

Islanti-Norja: kummallakin on sauma lohkon kakkospaikkaan, sillä Hollanti on ollut lohkossa täysin murskaava. Muut ovat pelanneet tosi merkillisesti ristiin. Se voi olla myös hyvä merkki peliin X. Ranska-Romania: taitavat fransmannit kotivoitolla varmistaa kisapaikkansa, koska Romania on ollut jopa huono 1. Espanja-Belgia: Espanja on puhtaalla pelillä varma Etelä-Afrikkaan, eikä se anna putkensa katketa 1. Brasilia-Argentiina: Etelä-Amerikan karsintaa, jossa brassit menevät taas kisoihin, mutta Argentiinan paikka on suuressa vaarassa tappiolla. Panos on tosi kova, joten paras mahdollinen joukkue molemmilla varmasti on. Tasapelikin olisi argentiinoille tärkeä, toki se pystyy jopa voittamaan pelin. Lähtökohdaksi tasapeli ja omalle suosikille voi pistää merkin X.

Viikon perusriviksi tuli seuraava: 212, 22X, 112, X11X.

64 sarakkeen järjestelmässä vaihtoehdot kohteeseen 3 (X), kohteeseen 4 (X), kohteeseen 6 (1), kohteeseen 7 (2), kohteeseen 10 (2) ja kohteeseen 13 (2).

Jarmo Liuhala

3.9.2009 08:11

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää kevään eduskuntavaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva