Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Vakion palautuspäivä on sunnuntai

Englannissa pelataan Valiosarjan viimeinen kierros ja siellä on vielä melkoisesti panosta. Koska kupongille tulevat nyt myös Suomen Veikkausliigan kohteita, niin tämä tietää sitä, että jätämme hyvästit brittikohteille ja pelipäiväksi siirtyy kesän ajaksi sunnuntai. Nyt kohteina ovat 1-10, jotka ovat Valioliigan kauden viimeiseltä kierrokselta ja kohteet 11–13 ovat kotimaista Veikkausliigaa. Peliaika päättyy sunnuntaina 24.5. ja palautusaika päättyy kello 17.55.

 

Liverpool-Tottenham: Pool varmistaa voitolla toisen sijansa ja todennäköisesti myös Sami Hyypiä nähdään kentällä jäähyväisottelussaan. Voittamalla Pool on siis varmasti toinen ja Hyypiä saa omat juhlansa – kentällä 1. Arsenal-Stoke: ottelussa ei suurempaa panosta, sillä Tykkimiehet on liigan nelonen ja Stoke säilyy. Kotivoitto on kannattajille pakko järjestää 1. Aston Villa-Newcastle: Magpies on vieraissa pakkovoiton edessä ja ehkei sekään pelasta maineikasta seuraa putoamasta. Villa on varmistanut paikkansa eurokentille, joten kannattaa yrittää merkillä 2.
Blackburn-West Bromwich: Rovers kipusi kuiville ja vieras putoaa varmasti. Nyt kotijoukkue haluaa varmasti esittää osaamistaan vapautuneesti 1. Fulham-Everton: Mökkiläiset pääsevät voitolla eurokentille sijalla 7, joten kun Everton on sinne paikkansa varmistanut, niin kotivoitto lähellä 1.  Hull-Manchester United: kotijoukkueella taitavat soida lähtökellot, ellei varma mestari ManU anna armoa ja pelaa täysin reserveillä. ManUlla on vielä kovia pelejä jäljellä, joten se voi säästää huippujaan, mutta onhan se täysin ylivoimainen. Haetaan silti vaihtomerkki varmuuden vuoksi 2.
Manchester City-Bolton: täysin vailla panosta oleva peli, jossa tietenkin City on kotona etulyönnissä. Toki Trotters pystyy jopa voittamaan ja juhlii myös maalivahti Jussi Jääskeläistä. Tähän tulee myös vaihtomerkki 1. Sunderland-Chelsea: vieraan on pakko voittaa ja kotijoukkue taas tarvitsee ainakin pisteen. Uskotaan Chelsean pelaavan hieman rauhalliseen tahtiin ja piste jää kotiryhmälle. Toki myös vaihtomerkki, jos Guus Hiddink ei armoa tunne X. West Ham-Middlesbrough: Hammerseille ei panosta, mutta Boron on pakko voittaa suurinumeroisesti. Kyllä Boro putoaa vaikka voittaisi. Yritetään vierasvoitolla 2.
Wigan-Portsmouth: kumpikin on kuivilla, joten kotivoiton ainekset olemassa 1. FF Jaro-MYPA: Jaro on kotona vaarallinen, mutta MyPa on päässyt hyvään iskuun. Alkumerkkinä tulee X. VPS-RoPS: nyt Vepsun uudet valmentajat saavat ehkä jopa voiton. Nähdään myös osaako Juha Reini valmentaa vai pelkästään puhua. Uskotaan, että uusi kaksikko ottaa avausvoiton 1. TPS-IFK Mariehamn: ei ole Pasi Rautiaisen alku ollut ruusuilla tanssimista, mutta alla jo kotivoitto ja nyt taitaa tulla toinen. Tosin vieras ansaitsee vaihtomerkin 1.
Viikon perusriviksi tuli seuraava: 112, 112, 1X2, 1 X11.
64 sarakkeen järjestelmässä vaihtoehdot kohteeseen 3 (X), kohteeseen 5 (X), kohteeseen 7 (X), kohteeseen 8 (2), kohteeseen 11 (2) ja kohteeseen 13 (X).

Jarmo Liuhala

 

19.5.2009 09:15

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää kevään eduskuntavaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva