Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Vakiossa mukana Suomen tärkeä MM-karsinta

Vakiokierroksen kohteet ovat MM-karsintaa. Kohde 1 on Suomen osalta lähes elämää suurempi vierasottelu Walesia vastaan. Kohde 2 on pelkästään ystävyysmaaottelu, mutta 3-13 ovat taas MM-karsintakohteita.

 

Monessa ottelussa ratkaistaan jo nyt maan mahdollisuudet selviytyä lohkonsa kahden parhaan joukkoon, joten panosta riittää ja varmojen haku on hankala homma. Peliaika päättyy lauantaina 28.3. kello 16.55.
Wales-Suomi: nyt ollaan suurien asioiden alla. Suomella on Mika Väyrystä lukuun ottamatta paras mahdollinen ryhmä koossa. Walesilta saattaa puuttua sen ovela kärki Graig Bellamy, joka olisi toki etu Suomelle. Vaikea ottelu, mutta ehkä Alexei Eremenko Junior saa näyttää taitojaan? Ensin on sinivalkoisin silmin 2. Englanti-Slovakia: on valmistautumisottelu Englannilla keskiviikon tulevaan Ukraina-otteluun. Slovakialla on sama juttu sitten keskiviikon Tshekki-otteluun. Varovaista ja loukkaantumisia varotaan, mutta Englanti silti suosikki. Toki voisi hakea yllätystäkin 1. Pohjois-Irlanti-Puola: vieraat ovat parempi joukkueena ja sillä on pakkovoiton paikka – muuten kärki karkaa 2.
Israel-Kreikka: lohkon kärkiottelu, jonka voittaja on vahvoilla. Kreikka lähtee hakemaan tasapeliä, joka on sille jo suuri etu. Siksi alkumerkiksi tulee X. Portugali-Ruotsi: kumpikin on aloittanut jopa huonosti. Tämä tappio pudottaisi jopa Tre Kronorin kärkivauhdista, mutta tasapeli ei, joten siitä taas lähdetään X. Slovenia-Tshekki: mahtimaa Tshekin pitäisi ottaa piste, ellei kolme, tästä pelistä. Vaikea homma, sillä Slovenia on noussut hyvin esiin. Tässä tasapeli olisi kummallekin sopiva X.
Romania-Serbia: vierasjoukkue johtaa lohkoa ja nyt on Romanian pakko voittaa kotiottelu, mutta jälleen kannattaa huomata tasapelin arvo 1. Liettua-Ranska: kotijoukkue on ollut kauden ehdoton yllättäjä ja pysty nytkin voittamaan. Mutta Ranskan on puolestaan pakko voittaa vieraissa ja painaa vaakaa vieraille 2. Montenegro-Italia: vierasvoitolla Italia siirtyy jo niin turvalliseen asemaan, että se pelaa varmasti täysillä 2.
Irlanti-Bulgaria: Brittein saarten jalkapallotaso on eri maissa kova, koska kaikki pelaavat Englannin sarjoissa, joten hyvin aloittanut Irlanti jatkaa voittojen tiellä 1. Hollanti-Skotlanti: ainoa syy miksei tulisi kotivoittoa, on se, että Hollannin maalivahtitilanne on huono. Toki skotit osaavat, mutta pääsevätkö edes yrittämään montaa kertaa, takaa kotivoiton 1. Uruguay-Paraguay: no jopas pukkasi Etelä-Amerikan karsintaa. Paraguay menee varmasti kisoihin ja kotijoukkue on karsintaviivalla, joten sille tasapeli olisi tärkeä. Toki vieras on parempi, mutta silti merkiksi X. Espanja-Turkki: tappioton Espanja jyrää edelleen, mutta lohkokakkonen Turkki hakee varmasti tasapeliä, silti 1.
Viikon perusriviksi tuli seuraava 212, XXX, 122, 11X1.
64 sarakkeen järjestelmässä vaihtoehdot kohteeseen 1 (1), kohteeseen 4 (1), kohteeseen 7 (X), kohteeseen 8 (X), kohteeseen 11 (X) ja kohteeseen 12 (2).
Jarmo Liuhala

26.3.2009 09:15

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää EU-vaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva